Contacteer ons:

U kan ons een bezoekje brengen op de Kalandeberg 8, 9000 Gent.

Elke dag doorlopend open van 10u tot 18u, uitgezonderd maandag van 13u30 tot 18u.
Op zondag gesloten.

Op de kaart hiernaast kan u in- of uitzoomen om onze exacte lokatie te vinden. Onze winkel bevindt zich op het pleintje tussen de Korenmarkt en de Kouter.

Tot binnenkort!

  • Mezzogent
  • Kalandeberg 8
  • 9000 - Gent
  • Tel: 09/223 90 51
  • info@mezzogent.be
Tivoli

Tivoli Audio is opgericht met één doel: het leveren van gebruiksvriendelijke audioproducten met een prachtig design en hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Lexon

Sinds 19 jaar is Lexon het merk bij uitstek voor electronica-, bagage- en kantooraccessoires. Bovenal is het doel om objecten te creëren die handig en leuk zijn voor dagelijks gebruik.

Nouvelles Images

Ontdek onze uitgebreide collectie met verrassend leuke en mooie postkaarten en muurstickers van Nouvelles Images. Heel leuk zijn de muurstickers voor kinderkamers.

Jacob Jensen

JACOB JENSEN is een ervaring van pure kwaliteit, simpele vormen en fantastische contrasten tussen licht en donker. Een unieke vorm, ontwikkeld door Jacob Jensen en verfijnd door zijn zoon, Timothy Jacob Jensen.

Ga ook eens langs bij Grote Schatten, dé online baby winkel voor knuffels en geboortecadeaus, de beste online babywinkel van Gent.