Price
Price: 3940

La case de cousin paul

LA CASE DE COUSIN PAUL

La case de cousin Paul - led verlichting - slingerlamp verlichting
De verlichting slingers met bollen La case de cousin Paul zijn ontwikkeld in Frankrijk
en zijn gebaseerd op de led-technologie die aan de specifieke eisen voldoet, waarbij de kleuren perfect door het licht weerkaatst worden en intenser licht uitstralen. De leds zijn in een rechte lijn gemonteerd en de lichtballen hebben een exclusief clipje waardoor ze nog gemakkelijker te monteren zijn! Je hoeft niet meer te knippen maar gewoon te klikken.
De lichtslingers van La case de cousin Paul die op ambachtelijke wijze vervaardigd zijn, geven je interieur een mooie en zachte uitstraling en zocht voor een gezellige en warme sfeer in huis. De verlichting bollen van La case de cousin Paul zijn voor binnen of voor buiten afhankelijk van het model. Deze mooie sfeerverlichting is voor groot en voor klein!

Bepaalde slingers van La case de cousin Paul zijn speciaal ontworpen voor kinderkamers en babykamers, deze verlichting is met ledlampjes, een timer en een dimlicht-stand voorzien. Deze verlichting is uitsluitend per set verkrijgbaar. De Premium set verlichting van La case de cousin Paul met opklipbare ledlampjes zijn de perfecte dimverlichting voor de kinderkamer, babykamer of het interieur.
Deze Premium slingerverlichting met 20 ballen van polyester vezels hebben een diameter van 7 cm en een transparant snoer van 170cm.

Deze La case de cousin Paul led verlichting is het perfecte geschenk voor hem of haar, klein of groot!
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Alanis
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium AlanisDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Alanis van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. In deze doos Premium Alanis vind je de mooi passende kleuren ivoor, parelgrijs, céladon, seringengrijs, oudroze. De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzi..

Bestellen
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Amy Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Amy
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium AmyDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Amy van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. In deze doos Premium Amy vind je de mooi passende kleuren wit, parelgrijs, seringengrijs, grafiet, antraciet. De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een een..

Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Aretha La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Aretha Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Aretha
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium ArethaDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Aretha van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos.De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvoudig kliksysteem, je klikt het balletjes over het lichtje en klaar is kees. De lichtslinger kan perfect..

Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Barry
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium BarryDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Barry van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes helemaal in het wit.De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvoudig kliksysteem, je klikt het balletjes over het lichtje en klaar is kees. De lichtslinger kan perfect dienen als decoratie in het interieur of j..

Bestellen
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Billie - OUT Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Billie - OUT
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium BillieDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Billie van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. In deze doos Premium Billie vind je de mooi passende kleuren wit, ecru, zalmroze, lichtgeel, felgeel. De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvo..

Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Buddy Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Buddy
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium BuddyDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Buddy van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. In deze doos Premium Buddy vind je de mooi passende kleuren wit, hemelsblauw, turkoois, koningsblauw, geel. De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een e..

Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Chet
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium ChetDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Chet van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos.De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvoudig kliksysteem, je klikt het balletjes over het lichtje en klaar is kees. De lichtslinger kan perfect die..

Bestellen
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Ella Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Ella
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium EllaDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Ella van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. In deze doos Premium Ella vind je de mooi passende kleuren poederroze, zalm, oudroze, aubergine, roze. De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvoudi..

Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Elvis La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Elvis Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Elvis
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium ElvisDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Elvis van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos.De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvoudig kliksysteem, je klikt het balletjes over het lichtje en klaar is kees. De lichtslinger kan perfect d..

Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium France
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium FranceDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger France van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos.De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvoudig kliksysteem, je klikt het balletjes over het lichtje en klaar is kees. De lichtslinger kan perfect..

Bestellen
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium James
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium JamesDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger James van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos.De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvoudig kliksysteem, je klikt het balletjes over het lichtje en klaar is kees. De lichtslinger kan perfect d..

Bestellen
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Janis - OUT Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Janis - OUT
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium JanisDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Janis van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. In deze doos Premium Janis vind je de mooi passende kleuren amandelgroen, lichtgeel, geel, zalm, poederroze. De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een ..

Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Jimi Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Jimi
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium JimiDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Jimi van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. Maar in deze doos Premium Jimi vind je veel verschillende en mooi passende kleuren rood, flashy oranje, lichtoranje, geel, lichtgeel, watergroen, amandelgroen, anijsgroen, sma..

Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Joan
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium JoanDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Joan van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. In deze doos Premium Joan vind je de mooi passende kleuren ivoor, poederroze, bonbonroze, munt, parelgrijs. De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een een..

Bestellen
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Johnny
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium JohnnyDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Johnny van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos.De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvoudig kliksysteem, je klikt het balletjes over het lichtje en klaar is kees. De lichtslinger kan perfect..

Bestellen
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Lou - OUT Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Lou - OUT
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium LouDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Lou van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. In deze doos Premium Lou vind je de mooi passende kleuren ivoor, poederroze, bonbonroze, munt, parelgrijs. De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvou..

Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Marvin
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium MarvinDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Marvin van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos.De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvoudig kliksysteem, je klikt het balletjes over het lichtje en klaar is kees. De lichtslinger kan perfect..

Bestellen
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Miles
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium MilesDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Miles van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. In deze doos Premium Miles vind je de mooi passende kleuren wit, parelgrijs, beige, turquoise, blauw. De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvoud..

Bestellen
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Nina
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium NinaDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Nina van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. In deze doos Premium Nina vind je de mooi passende kleuren wit, poederroze, zalm, bonbonroze, parelgrijs. De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvo..

Bestellen
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Otis Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Otis
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium OtisDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Otis van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. In deze doos Premium Otis vind je de mooi passende kleuren anijsgroen, hemelsblauw, céladon, parelgrijs, wit. De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een e..

Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Patti Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Patti
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium PattiDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Patti van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. In deze doos Premium Patti vind je de mooi passende kleuren grafiet, parelgrijs, wit, ivoor, linnen. De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvoudi..

Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Ray - OUT Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Ray - OUT
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium RayDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Ray van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. In deze doos Premium Ray vind je de mooi passende kleuren licht oranje, oranje, wit, ivoor, groen. De verlichting is voorzien van LED lampjes en werkt dankzij een eenvoudig klik..

Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Thelonious Sold out
La case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium Thelonious
39,50€ Excl. BTW: 39,50€

La case de cousin PaulLa case de cousin Paul - Lichtslinger LED - Premium TheloniousDe mooiste en gezelligste verlichting is zeker en vast die van La case de cousin Paul. Deze klassevolle PREMIUM lichtslinger Thelonious van La case de cousin Paul bestaande uit 20 balletjes, telkens verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren per doos. In deze doos Premium Thelonious vind je de mooi passende kleuren ivoor, mosterd, parelgrijs, antraciet en grafiet. De verlichting is voorzien van LED lampjes en we..

Sold out
Weergeven 1 t/m 23 van in totaal 23