Dit is de online catalogus van Mezzo Gent. Voor een bestelling kan u ons steeds contacteren op het nummer 32 (0)9 223 90 51.
 

Baby zonnebril Izipizi green mint - OUT

  • 24,95€

De baby zonnebril van deze tijd is zeker de Izipizi zonnebril! Verkrijgbaar voor baby, kinderen en volwassenen. Graag assortie met je baby? Je kan dezelfde aanschaffen als je kindje.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 24,95€

Beschikbaarheid: Uit collectie

Model: #SUN-Baby Green mint

Tags:  izipizibaby zonnebril

Baby zonnebril

Baby zonnebril Izipizi green mint

De baby zonnebrillen van Izipizi beschermen de ogen van je kinderen of onze allerkleinsten tegen de ultraviolette straling en zorgen voor 100% UV bescherming categorie 3. Deze brillen dragen zorg voor de ogen van onze baby's, zowel jongens als meisjes van 0 tot 1 jaar met een hoofdomtrek van 35-43 cm kunnen deze babyzonnebrillen collectie gemakkelijk dragen. Deze Izipizi zonnebril baby green mint is unisex, zit comfortabel, is hip, flexibel en kleurrijk.
Je kleintje kan deze bril makkelijk aanhouden tijdens het zwemmen dankzij het bandje om rond het hoofd te bevestigen, deze wordt meegeleverd in de doos.

Wil je graag dezelfde zonnebril als je minimi, bezoek dan eens ons assortiment zonnebrillen voor de mama's en de papa's.

Izipizi brengt regelmatig babyzonnebrillen op de markt die maar even in het assortiment blijven, de Limited Edition collectie.
  
SUN-baby green mint heeft een afmeting van 10.3 x 10.1 x 3.6 cm.

Dit model voldoet aan internationale normen voor zonnebrillen (ISO 12312-1).

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!