Price
Price: 1335

Bitten

Bitten

Bitten kersenpittenkussens

Het ondertussen bekende merk Bitten werd opgericht in 2008 door een trio dat gebeten werd door alles wat met design te maken had, ze waren er gek op! Van daaruit kwam het idee zelf items te bedenken en te maken. Wat hadden ze leuke ideeën die ze gelukkig uiteindelijk op de markt hebben gebracht! Een van de eerste ontwerpen, de moustache fopspeen werd een wereldwijde must-have! Ook het bekende ballon licht en de toffe dieren Bitten kersenpittenkussens zijn een van de liefhebbers.

Het team van Bitten wil geluk brengen in het leven van de mens door steeds artikelen op de markt de brengen die zorgen voor een lach op ons gelaat. Heb je zin om te lachen en te genieten ga dan snel al onze huggable bears ontdekken. Wil je graag een kersenpitkussen kopen? Niet twijfelen want ze zijn zo lief, schattig en zorgen voor een beter gevoel in de nek en de rug. Verkrijgbaar in verschillende dieren waaronder de teckel, konijn, panda en huggable bear.
Kersenpitkussen luiaard Bitten
29,95€ Excl. BTW: 29,95€

KersenpitkussenKersenpitkussen luiaard BittenDeze huggable luiaard van Bitten is een echte must-have voor zowel kinderen als volwassen, dit kussen heeft een hoog knuffelgehalte omdat hij er zo zacht en lief uitziet. Maar waar dient deze luiaard voor? Inderdaad dit luiaardje is een schatttig kersenpitkussen. Heb je namelijk last van de koude, pijn in de nek, rug of knie dan moet je zeker een kersenpitkussen kopen. Dit kersepitkussen moet je opwarmen in de microgolfoven en de magische korrelt..

Bestellen
Kersenpitkussen luiaard mini Bitten
13,95€ Excl. BTW: 13,95€

KersenpittenkussenKersenpittenkussen luiaard mini BittenDeze mini luiaard van het stoere merk Bitten dient zowel voor kinderen als volwassen. Dit kleine kussentje is heel handig mee te nemen in je tas, maar waar dient mini luiaardje nu voor? Inderdaad dit knuffeltje is een schatttig mini kersenpittenkussentje. Wanneer je snel last hebt van de koude handen, schaf zeker dit mini warmtekussen aan. Het kan ook dienen wanneer je plaatselijk pijn hebt in de hals of eender welke plaats. Dit klein ..

Bestellen
Kersenpittenkussen huggable bear Bitten
29,95€ Excl. BTW: 29,95€

KersenpittenkussenKersenpittenkussen huggable bear BittenDit beertje de huggable bear van Bitten is een echte must-have voor zowel kinderen als volwassen, deze knuffelbeer heeft een hoog knuffelgehalte omdat hij er zo zacht en lief uitziet. Maar waar dient deze huggable bear voor? Inderdaad deze teddybeer is een schatttig kersenpittenkussen met het hart op de juiste plaats. Heb je namelijk last van de koude, pijn in de nek, rug of knie dan moet je zeker een kersenpittenkussen kopen. Leg het beer..

Bestellen
Kersenpittenkussen huggable bear pocket Bitten
13,95€ Excl. BTW: 13,95€

KersenpittenkussenKersenpittenkussen huggable bear pocket BittenDeze huggable bear pocket van Bitten is een echte must-have voor zowel kinderen als volwassen, dit kleine kussentje is heel handig mee te nemen in je tas. Maar waar dient deze mini beer voor? Inderdaad dit beertje is een schatttig mini kersenpittenkussentje. Wanneer je snel last hebt van de koude handen, schaf zeker dit mini warmtekussen aan. Het kan ook dienen wanneer je plaatselijk pijn hebt in de hals of eender welke pl..

Bestellen
Kersenpittenkussen lama Bitten
29,95€ Excl. BTW: 29,95€

KersenpittenkussenKersenpittenkussen lama BittenDeze huggable lama van Bitten is een echte must-have voor zowel kinderen als volwassen, dit kussen heeft een hoog knuffelgehalte omdat hij er zo zacht en lief uitziet. Maar waar dient deze lama voor? Inderdaad dit lamaatje is een schatttig kersenpittenkussen. Heb je namelijk last van de koude, pijn in de nek, rug of knie dan moet je zeker een kersenpittenkussen kopen. Dit kersepitkussen moet je opwarmen in de microgolfoven en de magische korre..

Bestellen
Kersenpittenkussen lama pocket Bitten
13,95€ Excl. BTW: 13,95€

KersenpittenkussenKersenpittenkussen lama pocket BittenDeze huggable lama pocket van Bitten is een echte must-have voor zowel kinderen als volwassen, dit kleine kussentje is heel handig mee te nemen in je tas. Maar waar dient deze mini lama voor? Inderdaad dit lamaatje is een schatttig mini kersenpittenkussentje. Wanneer je snel last hebt van de koude handen, schaf zeker dit mini warmtekussen aan. Het kan ook dienen wanneer je plaatselijk pijn hebt in de hals of eender welke plaats. Di..

Bestellen
Kersenpittenkussen panda Bitten
29,95€ Excl. BTW: 29,95€

KersenpittenkussenKersenpittenkussen panda BittenDeze huggable panda van Bitten is een echte must-have voor zowel kinderen als volwassen, dit kussen heeft een hoog knuffelgehalte omdat hij er zo zacht en lief uitziet. Maar waar dient deze panda voor? Inderdaad dit pandaatje is een schatttig kersenpittenkussen. Heb je namelijk last van de koude, pijn in de nek, rug of knie dan moet je zeker een kersenpittenkussen kopen. Dit kersepitkussen moet je opwarmen in de microgolfoven en de magische k..

Bestellen
Kersenpittenkussen teckel hond Bitten
34,50€ Excl. BTW: 34,50€

KersenpittenkussenKersenpittenkussen teckel hond BittenDeze huggable teckel van Bitten is een echte must-have voor alle hondenliefhebbers, dit kussen heeft een hoog knuffelgehalte omdat hij er zo schattig en lang uitziet. Waar dient deze teckel nu eigenlijk voor? Inderdaad dit teckeltje is een schatttig kersenpittenkussen. Heb je namelijk last van de koude, pijn in de nek, rug of knie dan moet je zeker een kersenpittenkussen kopen. Dit kersepitkussen moet je opwarmen in de microgolfoven en ..

Bestellen
Warmtekussen konijn Bitten
24,95€ Excl. BTW: 24,95€

WarmtekussenWarmtekussen konijn BittenDit konijntje de huggable bunny van Bitten is een echte must-have voor zowel kinderen als volwassen, dit knuffelkonijn heeft een hoog knuffelgehalte omdat hij er zo zacht en lief uitziet. Maar waar dient deze huggable bunny voor? Inderdaad dit knuffelkonijn is een schatttig warmtekussen met flappende oren. Heb je namelijk last van de koude, pijn in de nek, rug of knie dan moet je zeker een kersenpittenkussen kopen. Leg het konijn op een bord en war..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9