Boekenhouder ijsbeer Zuny

  • 57,50€

Boekenhouder ijsbeer of polar bear is een knappe én stevige boekensteun waarmee je elke dierenliefhebber verrast! Wat een knap verjaardagscadeau

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 57,50€

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Merk: Zuny

Model: ZCBV0986-0100

Tags:  zunyzuny dierenboekensteundeurstopperdierenijsbeerpolar bear

Boekenhouder

Boekenhouder ijsbeer Zuny

De collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als boekenhouders. Er zijn verschillende soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden. De prehistorische beesten zoals de dino vind je ook in dit assortiment.
Zwaardere dieren kunnen gebruikt worden als deurstopper en de mini’s plaats je makkelijk op een bureau en nodigt uit als papiergewicht. Ben je een echte dierenliefhebber dan kan je hiervan zeker een verzameling aanleggen, ze zijn zo mooi als je samen ziet staan. Deze Zuny collectie is een streling voor het oog!

Al deze ontwerpen zijn vervaardigd met de hand en bestaan uit synthetisch leder, dit uit respect en liefde voor alle dieren. Ze hebben allemaal een speciale en originele vorm waardoor ze heel lief en vriendelijk ogen, daarom worden ze ongetwijfeld onze beste vrienden en onmisbaar in het interieur.

Afmeting Zuny ijsbeer: 25 x 11 x 14.5 cm
Materiaal: Synthetisch leder
Gewicht: 1kg

Hou je van de Noordpool en zijn ijsberen en ben je op zoek naar een leuk decoratie cadeau? Met deze originele deurstopper en boekenhouder doe je groot en klein een groot plezier.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!