Vanaf 27/03 fysieke winkel gesloten wegens nieuwe 'Covid-19 maatregelen' Bij vragen contacteer ons op het nummer 0475/61.00.22 - Shop online en kies voor afhaling in onze kinderwinkel Grote Schatten te Mageleinstraat 41, Gent CLICK & COLLECT of GRATIS verzending vanaf €60
 

Cloudnola flip clock en wandklok bamboo

  • 299,00€

Wandklok kopen? De wandklokken van Cloudnola zijn niet zomaar klokken! Het is ook nog eens een flip clock, hoe leuk is dat?! Shop deze bamboo houten wandklok in onze winkel te Gent of online.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 299,00€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Cloudnola

Model: CLOU-0071

Tags:  cloudnolawandklokwandklokkenflip clockflipklokbamboo

Cloudnola flip clock

Cloudnola flip clock en wandklok uit bamboo hout

Een Cloudnola klok is een Nederlands ontwerp met originele design klokken voor elk interieur. Op zoek naar een wandklok in zwart, bamboo of wit? Of meer specifiek een flip clock of een flip klok die je kan aflezen aan de hand van letters en woorden in plaats van cijfers? Cloudnola heeft ze allemaal! Deze flip clock wandklokken zijn exclusief en origineel qua ontwerp en design waardoor ze jong en oud zeker bekoren. Je kan ze ophangen aan de wall of neerzetten op een bureau.

Geef eens een wandklok flip clock cadeau voor een verjaardag, als Kerstgeschenk of huwelijkscadeau, je scoort voor de volle 100%! .

Afmeting: 60 x 8 x 8 cm
Materiaal: Bamboo hout omhulsel - witte flip - zwart opschrift
Batterij: 2x C-batterij (niet inbegrepen)

Verkrijgbaar in verschillende varianten zoals de flip clock zwart

OP ZOEK NAAR EEN FLIP CLOCK ALS CADEAU DAN MAAK JE GROOT EN KLEIN ZEKER BLIJ! VERKRIJGBAAR TE MEZZO GENT - KALANDEBERG 8 - 9000 GENT | RUIME KEUZE EN SNEL GELEVERD!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!