Corgi hondje Kikkerland

  • 17,95€

Kikkerland de leukste solars die echt gaan bewegen eens ze in contact komen met licht. Dit coole corgi hondje gaan zijn kopje heen en weer bewegen, heel amusant en decoratief.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 17,95€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Kikkerland

Model: 1603

Tags:  kikkerlandsolarhondcorgi

Corgi hondje

Corgi hondje Kikkerland

Dit corgi hondje is het favoriete ras van de Queen of England. Wat zou dit beeldje beeldig staan in Buckingham Palace, net echt want deze solar opppetjes van Kikkerland gaan bewegen eens ze in aanraking komen met daglicht of kunstlicht. Je kan corgi de hond laten bewegen dankzij zone-energie waardoor je helemaal geen batterijen noch stroom nodig hebt om zijn kopje heen en weet te laten bewegen.

Wat een leuk idee om iemand mee te verrassen en cadeau te geven. Sommigen zijn er verzot op en gaan ze verzamelen, want deze solar figuren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder de solar Kerstman, Einstein, Edison en vele anderen. Ontdek ze allemaal bij Mezzo Gent en laat je verrassen van al het grappige in onze winkel.

Materiaal: kunsstof
Afmeting: 7 x 7 x 3.5 cm

OP ZOEK NAAR EEN LEUK CADEAU VOOR WIE HOUDT VAN DECORATIE OF EEN LEUKE EYE-CATCHER IN HET INTERIEUR? DEZE SOLAR CORGI DE HOND VAN KIKKELAND IS EEN TOPPER BIJ DIERENLIEFHEBBERS!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!