Vanaf 27/04 opnieuw van harte WELKOM in onze geschenkenwinkel te Gent of Shop online en kies voor afhaling in de winkel of verzending - GRATIS vanaf €60
 

Digitale wekker kubus Gingko marmer

  • 39,95€

Digitale wekker in wit marmer look, oplaadbaar en werkt via aanraking of beweging. Deze wekker staat mooi op het nachtkastje van hem en haar.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 39,95€

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Merk: Gingko

Model: GING-KO-CU-MARM

Tags:  wekkerhouten wekkergingkocubealarmklokken

Digitale wekker

Digitale wekker kubus Gingko marmer look

Deze leuke wekkers van Gingko hebben de vorm van een kubus en kregen daarom de naam Cube. Een witte digitale wekker in marmer look met witte led verlichting waarbij het lijkt alsof de cijfers geprojecteerd worden op de klok, maar niks is wat het lijkt want de cijfers zitten verwerkt in het frame langs de binnenzijde. Op die manier geeft dit een heel coole look. Deze Gingko wekker reageert op aanraking en geluid, even knipperen met de vingers en voilà de klok licht op. Slaapt je partner nog en wil je toch even de tijd checken? Wrijf dan even over het houten klokje en ook dan zal je zien hoe laat het is. Hou je er eerder van de tijd constant te zien, dan kan je deze Gingko wekker zodanig instellen dat hij blijft branden. Ook is het mogelijk ervoor te kiezen de datum of temperatuur af te beelden. Eén van de drie opties kunnen afgebeeld worden, nooit allemaal op hetzelfde moment.

Deze wekker werkt op batterijen of kan je dankzij de meegeleverde usb kabel in de stroom steken.
Een stille klok die op ieders nachtkasje past!

Afmeting: 6.8 x 6.8 x 6.8 cm
Houten wekker in MDF
Inclusief usb kabeltje
3x AAA batterijen - niet meegeleverd

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!