Dino boekensteun zwart Zuny

  • 62,50€

Dino in de vorm van een boekensteun, super cool en decoratief voor de kinderkamer of in een modern interieur. Mooie keuze boekenhouders te Mezzo Gent

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 62,50€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Zuny

Model: ZUBV0983-0214

Tags:  zunyzuny dierenboekensteundeurstopperdierendino

Dino

Dino boekensteun zwart Zuny

De collectie van dit prachtige merk bestaat uit verschillende dieren die ontworpen zijn om te kunnen gebruiken als boekensteunen. Er zijn verschillende soorten dieren in het assortiment opgenomen. Zo vind je beestjes die je in het wild ziet lopen of dieren die we als huisdieren houden. De prehistorische beesten zoals de dino vind je ook in dit assortiment.
De zwaardere dieren kunnen ook gebruikt worden als deurstopper en de mini’s plaats je makkelijk op een bureau en nodigt uit als papiergewicht. Ben je een echte dierenliefhebber dan kan je hiervan zeker een verzameling aanleggen, ze zijn zo mooi als je samen ziet staan.

Al deze ontwerpen zijn vervaardigd met de hand en bestaan uit synthetisch leder, dit uit respect en liefde voor alle dieren. Ze hebben allemaal een speciale en originele vorm waardoor ze heel lief en vriendelijk ogen, daarom worden ze ongetwijfeld onze beste vrienden en onmisbaar in het interieur.

Afmeting Zuny dino zwart: 22 x 12 x 16 cm
Materiaal: Synthetisch leder
Gewicht: 1kg

Hou je van dino's en ben je op zoek naar een leuk decoratie cadeau? Met deze originele deurstopper en boekensteun doe je groot en klein een groot plezier.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!