Gingko

Gingko

Gingko wekkers en verlichting
Gingko
werd in 2011 opgericht door Paul Sun en zijn vrouw Natalie Sun met als doel hoogwaardige, stijlvolle, functionele en unieke kwaliteitsproducten te ontwerpen en te produceren voor geschenken in huis en design.

Gingko, gefascineerd door tijd en een passie voor klokken, wekkers lampen en verlichting met LED en USB, is ervan overtuigd dat tijd slim, stijlvol, eenvoudig én functioneel kan zijn, dit inspireerde Gingko om de Click Clocks-assortiment te ontwerpen en op de markt te brengen in 2010. Ondertussen zijn deze click clock wekkers een wereldwijd bekend product.

Het Ginko merk heeft ondertussen naast klik klokken ook verschillende lampen waaronder de mooie Octagon One bureaulamp en de alom bekende verlichting verstopt in een boekje! Dit boekenlicht is een must-have voor ieders interieur. Een mooi warm lichtje, gezelligheid op de salontafel of een nachtlampje, oplaadbaar én draadloos.
Naast verlichting vind je nu ook een mooi assortiment aan draadloze Gingko Bluetooth speaker in pocket formaat, telkens in natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld Bamboo.

Ginko gaat steeds op zoek naar originele en onmisbare items voor in ons dagelijks leven en wil dan ook ontsnappen aan het saaie! Ontwerpen voor een beter en slimmer leven is het motto van Ginko.

RUIM ASSORTIMENT EN VOORRAAD GINGKO BOEKENLICHT, GINGKO WEKKERS CUBE EN CLICK CLOCKS VAN GINGKO!
MEZZO GENT - PLACE TO BE VOOR AL UW GESCHENKEN - ONLINE OF IN DE WINKEL TE GENT
Gingko Maple Smart Boekenlicht Large
110,00€ Excl. BTW: 110,00€

GingkoGingko Maple Smart Boekenlicht LargeDit Gingko boekenlicht is een absolute must have voor ieders huis!Hou je van sfeer en gezelligheid dan is dit Gingko boekenlicht gemaakt voor jou!Je kan dit boekje helemaal op en en dicht maken. Wanneer je dit boekenlicht in gesloten toestand aantreft dan zie je een gewoon uit hout gesneden boekje. Maar wanneer het boekje wordt geopend, verandert het in een prachtig en origineel lampje dat zorgt voor een prachtig helder omgevingslicht uitstraalt via de p..

Bestellen
Gingko Mapple Smart Boekenlicht Small
55,00€ Excl. BTW: 55,00€

GingkoGingko Maple Smart Boekenlicht SmallDit Gingko boekenlicht is een absolute must have voor ieders huis!Hou je van sfeer en gezelligheid dan is dit Gingko boekenlicht gemaakt voor jou!Je kan dit boekje helemaal op en en dicht maken. Wanneer je dit boekenlicht in gesloten toestand aantreft dan zie je een gewoon uit hout gesneden boekje. Maar wanneer het boekje wordt geopend, verandert het in een prachtig en origineel lampje dat zorgt voor een prachtig feller omgevingslicht uitstraalt via de p..

Bestellen
Gingko R Space lamp Maple
99,95€ Excl. BTW: 99,95€

GingkoGingko R Space lamp mapleDit Gingko R - Spce licht in maple (licht houten) uitvoering is een absolute must have voor ieders huis!Hou je van sfeer en gezelligheid dan is deze Gingko R Space lamp gemaakt voor jou!Deze Gingko R Space Lamp is een een prachtig lampje en dat mede dankzij zijn eigentijdse vorm. Het R-vormige lichaam ziet er eenvoudig uit wanneer het gesloten is, eens het opengaat, transformeert dit R-lampje zichzelf tot een elegante lamp die een heerlijk zacht warm of koel w..

Bestellen
Gingko R Space lamp Walnut
99,95€ Excl. BTW: 99,95€

GingkoGingko R Space lamp walnutDit Gingko R - Spce licht in walnut uitvoering is een absolute must have voor ieders huis!Hou je van sfeer en gezelligheid dan is deze Gingko R Space lamp gemaakt voor jou!Deze Gingko R Space Lamp is een een prachtig lampje en dat mede dankzij zijn eigentijdse vorm. Het R-vormige lichaam ziet er eenvoudig uit wanneer het gesloten is, eens het opengaat, transformeert dit R-lampje zichzelf tot een elegante lamp die een heerlijk zacht warm of koel wit LED-licht ..

Bestellen
Gingko Walnut Smart Boekenlicht Large
110,00€ Excl. BTW: 110,00€

GingkoGingko Walnut Smart Boekenlicht LargeDit Gingko boekenlicht is een absolute must have voor ieders huis!Hou je van sfeer en gezelligheid dan is dit Gingko boekenlicht gemaakt voor jou!Je kan dit boekje helemaal op en en dicht maken. Wanneer je dit boekenlicht in gesloten toestand aantreft dan zie je een gewoon uit hout gesneden boekje. Maar wanneer het boekje wordt geopend, verandert het in een prachtig en origineel lampje dat zorgt voor een prachtig warm zacht omgevingslicht uitstraalt via..

Bestellen
Gingko Walnut Smart Boekenlicht Small
55,00€ Excl. BTW: 55,00€

GingkoGingko Walnut Smart Boekenlicht SmallDit Gingko boekenlicht is een absolute must have voor ieders huis!Hou je van sfeer en gezelligheid dan is dit Gingko boekenlicht gemaakt voor jou!Je kan dit boekje helemaal op en en dicht maken. Wanneer je dit boekenlicht in gesloten toestand aantreft dan zie je een gewoon uit hout gesneden boekje. Maar wanneer het boekje wordt geopend, verandert het in een prachtig en origineel lampje dat zorgt voor een prachtig warm zacht omgevingslicht uitstraalt via..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6