Glazen drinkfles Dopper

  • 19,50€

De glazen drinkfles van Dopper heeft net als de Original een dop waaruit kan gedronken worden en is vaatwasbestendig. Een groot assortiment aan waterflessen vind je bij Mezzo Gent.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 19,50€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Dopper

Model: DOP-GLASSS

Tags:  dopperdoppersdopper drinkflesdopper flessendopper drinkbusdopper waterflesglazen drinkfles

Glazen drinkfles Dopper

Dopper drinkfles in glas 400 ml

Dankzij deze navulbare waterfles in glas heb je steeds water bij de hand. Kraantjeswater want dit draagt bij tot het milieu! Geen flessen uit plastiek, dat zijn vervuilers en we willen toch allemaal een mooie aardbol zonder vervuiling. Draag daarom je steentje bij en zorg voor minder afval en plastiek in onze oceanen door meer drinkwater te drinken en schaf een glazen drinkfles van Dopper aan.

De waterfles uit glas kan je net zoals de Original Dopper drinkfles makkelijk bij je houden en navullen. De dop ervan zet je ook van deze makkelijk op zijn kop en wordt op deze manier omgetoverd in een drinkbeker. Hoe cool is dit?! De Dopper drinkfles bestaat uit drie onderdelen die makkelijk schoon te maken zijn, ook eventueel in de vaatwas. Ze is vaatwasbestendig tot 65 °C of 149°F. Opgelet deze Dopper glazen drinkfles is geen thermosfles om koel of warm te houden! (het groter model hiervan wel)

Afmetingen: 23.6 x 6 cm
Inhoud: 400 ml

Nog op zoek naar een origineel cadeau? Red en Help onze planeet en koop een glazen drinkfles van Dopper en draag zo bij tot het milieu.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!