COVID: Winkel vanaf 2/11 gesloten - Shop Online en kies voor GRATIS verzending vanaf €60 - Nu ook AFHAALPUNT op woe. en zat. van 11-13u te Mezzo Gent
 

Hoptimist kat latte

  • 24,50€

Een Hoptimist kat kopen? Doe je zelf eens een wiebelend popje cadeau of geef er eentje als geschenk aan een vriend of een verzamelaar - Verschillende varianten en kleuren beschikbaar!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 24,50€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Hoptimist

Model: HOP-CAT-LATTE

Tags:  hoptimistcatkatanimaldiertjesdesignminipoeskitty

Hoptimist kat

Hoptimist kat - het latte-kleurige katje

Hoptimist ontworpen om mensen Happy te laten worden, ze plezier laten beleven en zo optimistisch het leven te laten bewandelen. Geef een glimlach en je krijgt een glimlach terug! Dat is het moto van Hoptimist. Door de wiebelende vorm, de grappige kopjes van de popjes en de vriendelijke uitstraling kan het niet anders dan dat je hier helemaal vrolijk van wordt. Alleen al door naar hen te kijken word je zelf HOPTIMIST. Leg je hand even op hun kopje en ze zullen meteen reageren door op en neer te wiebelen en zorgen voor de energie die we nodig hebben.

Leg een verzameling van Hoptimist poppetjes aan en zorg zo voor veel plezier in je interieur, je huis of voor een leuke bureau eye-catcher. Deze Hoptimist kat, een vrolijk katje met roze oortjes wordt al gauw iedere hoptimist kenner z'n beste vriend.

Afmeting: 7 x 5 cm

Verkrijgbaar in verschillende varianten.

OP ZOEK NAAR EEN HOPTIMIST CAT? MET DEZE GRAPPIGE EN HAPPY DIERTJES MAAK JE GROOT EN KLEIN ZEKER BLIJ - VERKRIJGBAAR TE MEZZO GENT OF EEN HOPTIMIST ONLINE BESTELLEN? HET KAN, ONTDEK ONZE RUIME KEUZE - SNEL GELEVERD!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!