COVID: Winkel vanaf 2/11 gesloten - Shop Online en kies voor GRATIS verzending vanaf €60 - Nu ook AFHAALPUNT op woe. en zat. van 11-13u te Mezzo Gent
 

Hoptimist kip Chick geel

  • 19,50€

HOPTIMIST CHICK DE GELE KIP zorgt voor een smile op je gelaat! Life is to short - Be Happy and Smile thanks to Hoptimist - Bestel uw Hoptimist online bij Mezzo Gent.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 19,50€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Hoptimist

Model: HOP-CHICK-YEL

Tags:  hoptimistkippasenchickchickendesignshopdecoratiegeel

Hoptimist

Hoptimist - Kip Chick geel

Hoptimist ontworpen om mensen Happy te laten worden, ze plezier laten beleven en zo optimistisch het leven te laten bewandelen. Geef een glimlach en je krijgt een glimlach terug! Dat is het moto van Hoptimist. Door de wiebelende vorm, de grappige kopjes van de popjes en de vriendelijke uitstraling kan het niet anders dan dat je hier helemaal vrolijk van wordt. Alleen al door naar hen te kijken word je zelf HOPTIMIST. Leg je hand even op hun kopje en ze zullen meteen reageren door op en neer te wiebelen en zorgen voor de energie die we nodig hebben. Leg een verzameling van Hoptimist poppetjes aan en zorg zo voor veel plezier in je interieur, je huis of voor een leuke bureau eye-catcher.

Dit leuke kippetje de gele chick van HOPTIMIST wordt al gauw iedere hoptimist kenner z'n beste vriend. Leuke design decoratie tijdens Pasen, laat de paaseitjes maar komen!
Afmeting: 7 x 5 cm

Verkrijgbaar in verschillende varianten.

OP ZOEK NAAR EEN GRAPPIG EN HAPPY CADEAU DAN MAAK JE GROOT EN KLEIN ZEKER BLIJ MET DE HOPTIMIST SMILEY POPPETJES - KIP CHICK VAN HOPTIMIST! VERKRIJGBAAR TE MEZZO GENT - KALANDEBERG 8 - 9000 GENT | RUIME KEUZE EN SNEL GELEVERD!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!