COVID: Winkel vanaf 2/11 gesloten - Shop Online en kies voor GRATIS verzending vanaf €60 - Nu ook AFHAALPUNT op woe. en zat. van 11-13u te Mezzo Gent
 

Hoptimist lambert schaap latte

  • 24,50€

Het Hoptimist lambert schaapje wordt al snel jouw favoriete wiebelende diertje op de kast - Deze en vele anderen verkrijgbaar bij Mezzo Gent - Shop in shop of online lokaal!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 24,50€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Hoptimist

Model: HOP-SHEE-LAT

Tags:  hoptimistschaaplambertshopminipasenspringlentedecoratieinteriordesign

Hoptimist lambert

Hoptimist lambert schaap latte

Hoptimist ontworpen om mensen Happy te laten worden, ze plezier laten beleven en zo optimistisch het leven te laten bewandelen. Geef een glimlach en je krijgt een glimlach terug! Dat is het moto van Hoptimist. Door de wiebelende vorm, de grappige kopjes van de popjes en de vriendelijke uitstraling kan het niet anders dan dat je hier helemaal vrolijk van wordt. Alleen al door naar hen te kijken word je zelf HOPTIMIST. Leg je hand even op hun kopje en ze zullen meteen reageren door op en neer te wiebelen en zorgen voor de energie die we nodig hebben.

Leg een verzameling van Hoptimist wiebelende poppetjes aan en zorg zo voor veel plezier in je interieur, je huis of voor een leuke bureau eye-catcher.

Dit leuke lambert schaapje van HOPTIMIST wordt al gauw iedere hoptimist kenner z'n beste vriend, een origineel geschenk tijdens Pasen.

Afmeting: 7 x 7 cm
Verkrijgbaar in verschillende varianten.

OP ZOEK NAAR EEN GRAPPIG EN HAPPY CADEAU DAN MAAK JE GROOT EN KLEIN ZEKER BLIJ MET DE HOPTIMIST SMILEY POPPETJES - SCHAAP VAN HOPTIMIST! VERKRIJGBAAR TE MEZZO GENT - KALANDEBERG 8 - 9000 GENT | RUIME KEUZE EN SNEL GELEVERD!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!