COVID: Winkel vanaf 2/11 gesloten - Shop Online en kies voor GRATIS verzending vanaf €60 - Nu ook AFHAALPUNT op woe. en zat. van 11-13u te Mezzo Gent
 

Hoptimist Mini original Bimble en Bumble small latte

  • 16,50€

Leuke gadgets om op het bureau te plaatsen, deze poppetjes van Hoptimist mini original bimble and bumble verkrijgbaar in vele kleuren en modellen - Shop daarom lokaal bij Mezzo Gent!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 16,50€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Hoptimist

Model: HOP-BABY-BIM-BUM-LAT

Tags:  hoptimistsmilebumblebimbleoriginalclassiclatteminismallshopdesign

Hoptimist Mini Original small

Hoptimist Mini Original Baby Bimble en Bumble latte

Hoptimist ontworpen om mensen Happy te laten worden, ze plezier laten beleven en zo optimistisch het leven te laten bewandelen. Geef een glimlach en je krijgt een glimlach terug! Dat is het moto van Hoptimist. Door de wiebelende vorm, de grappige kopjes van de popjes en de vriendelijke uitstraling kan het niet anders dan dat je hier helemaal vrolijk van wordt. Alleen al door naar hen te kijken word je zelf HOPTIMIST. Leg je hand even op hun kopje en ze zullen meteen reageren door op en neer te wiebelen en zorgen voor de energie die we nodig hebben.

Leg een verzameling van Hoptimist mini en original poppetjes aan en zorg zo voor veel plezier in je interieur, je huis of voor een leuke bureau eye-catcher. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Baby Bimble latte: gesloten oogjes
Baby Bumble latte: open oogjes
Afmeting: 6,5 x 5 cm

OP ZOEK NAAR EEN GRAPPIG EN HAPPY CADEAU DAN MAAK JE GROOT EN KLEIN ZEKER BLIJ MET DEZE HOPTIMIST MINI EN ORIGINAL POPJES - BABY BIMBLE EN BUMBLE LATTE VAN HOPTIMIST! VERKRIJGBAAR TE MEZZO GENT - RUIME KEUZE EN SNEL GELEVERD!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!