Hoptimist soft olijf

  • 16,50€

Hoptimist is een collectie aan de leukste en fleurigste optimistische, heen en weer bewegende poppetjes. Verschillende kleuren en ruime keuze bij Mezzo Gent

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 16,50€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Hoptimist

Model: HOP-BIM-SMALL-OLIVE

Tags:  hoptimistsoftolijfolive

Hoptimist soft

Hoptimist soft olijf

Hoptimist soft olijf ontworpen om mensen Happy te laten worden, ze plezier laten beleven en zo optimistisch het leven te laten bewandelen. Geef een glimlach en je krijgt een glimlach terug! Dat is het moto van Hoptimist. Door de wiebelende vorm, de grappige kopjes van de popjes en de vriendelijke uitstraling kan het niet anders dan dat je hier helemaal vrolijk van wordt. Alleen al door naar hen te kijken word je zelf de HOPTIMIST.

Leg je hand even op hun kopje en ze zullen meteen reageren door op en neer te wiebelen en zorgen voor de energie die we nodig hebben. Leg een verzameling van Hoptimist poppetjes aan en zorg zo voor veel plezier in je interieur, je huis of voor een leuke bureau eye-catcher.

Hoptimist soft olijf olive Bimble: gesloten oogjes
Afmeting: 6,5 x 5 cm

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

OP ZOEK NAAR EEN GRAPPIG EN HAPPY CADEAU DAN MAAK JE GROOT EN KLEIN ZEKER BLIJ MET DE HOPTIMIST POPPETJES - SOFT BIMBLE ROZE VAN HOPTIMIST! VERKRIJGBAAR TE MEZZO GENT - KALANDEBERG 8 - 9000 GENT | RUIME KEUZE EN SNEL GELEVERD!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!