IZIPIZI zonnebril baby

Izipizi zonnebril baby

De zonnebrillen voor baby's van het Franse merk Izipizi zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleurtjes en zorgen voor 100% UV bescherming voor de ogen van je baby of kind. De Izipizi zonnebril baby beschikt over een extra bandje dat je kan bevestigen aan de bril zodat de baby z'n zonnebril niet kan kwijtspelen. Ideaal voor de leeftijd 0-12 m.

Deze brilletjes voor onze allerkleinsten zijn zeer aangenaam en zacht om te dragen. Bovendien zijn de oortjes flexibel waardoor ze makkelijk op elk hoofdje passen.

Hou gerust de zonnebril aan tijdens het zwemmen want deze zijn waterbestendig!

Of zoek je een bijpassende zonnebril voor mama of papa? Ook de zonnebrillen voor volwassenen vind je allemaal in ons assortiment. Wenst u een zonnebril van Izipizi die niet terug te vinden is in ons assortiment? Neem contact op met onze winkel te Gent, wij helpen u graag verder!
Izipizi zonnebril baby sky blauw
24,95€ Excl. BTW: 24,95€

IzipiziIzipizi zonnebril baby sky blauwDe baby zonnebrillen van Izipizi beschermen de ogen van je kinderen of onze allerkleinsten tegen de ultraviolette straling en zorgen voor 100% UV bescherming categorie 3. Deze brillen dragen zorg voor de ogen van onze baby's, zowel jongens als meisjes van 0 tot 1 jaar met een hoofdomtrek van 35-43 cm kunnen deze BABY zonnebrillen collectie gemakkelijk dragen. Deze Izipizi zonnebril baby sky blauw is unisex, zit comfortabel, is hip, flexibel en kle..

Bestellen
Zonnebril baby Izipizi lemonade
24,95€ Excl. BTW: 24,95€

Zonnebril babyZonnebril baby Izipizi lemonadeDe baby zonnebrillen van Izipizi beschermen de ogen van je kinderen of onze allerkleinsten tegen de ultraviolette straling en zorgen voor 100% UV bescherming categorie 3. Deze brillen dragen zorg voor de ogen van onze baby's, zowel jongens als meisjes van 0 tot 1 jaar met een hoofdomtrek van 35-43 cm kunnen deze baby zonnebrillen collectie gemakkelijk dragen. Deze Izipizi zonnebril baby lemonade is unisex, zit comfortabel, is hip, flexibel e..

Bestellen
Zonnebril baby Izipizi roze
24,95€ Excl. BTW: 24,95€

Zonnebril babyZonnebril baby Izipizi rozeDe baby zonnebrillen van Izipizi beschermen de ogen van je kinderen of onze allerkleinsten tegen de ultraviolette straling en zorgen voor 100% UV bescherming categorie 3. Deze brillen dragen zorg voor de ogen van onze baby's, zowel jongens als meisjes van 0 tot 1 jaar met een hoofdomtrek van 35-43 cm kunnen deze baby zonnebrillen collectie gemakkelijk dragen. Deze Izipizi zonnebril baby roze is unisex, zit comfortabel, is hip, flexibel en kleurr..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3