Dit is de online catalogus van Mezzo Gent. Voor een bestelling kan u ons steeds contacteren op het nummer 32 (0)9 223 90 51.
 
Price
Price: 00
Category
116
115
Dioptries
49
50
51
52
53

IZIPIZI zonnebrillen op sterkte

Izipizi zonnebrillen op sterkte

Deze zonnebrillen op sterkte zijn verkrijgbaar in in twee modellen namelijk model C en model D. Het assortiment kleuren van Izipizi zonnebrillen op sterkte zijn minder uitgebreid dan het assortiment gewone zonnebrillen. Zo zijn deze brillen verkrijgbaar in tortoise, blue tortoise en zwart. Dit in de beide modellen. 

Bij ons vind je steeds een ruime keuze aan zonnebrillen en zonnebrillen op sterkte. Ook beschikken wij over een mooie keuze aan kinderzonnebrillen en  zonnebrillen voor je baby.
Ze zijn allemaal 100% UV bestendig zodat onze ogen goed beschermd blijven.

Shop je graag online bestel dan hier je zonnebril en krijg hem snel in huis geleverd. Kom je liever winkelen in Gent, bezoek dan zeker onze winkel en maak kennis met veel moois!

Verfijnd zoeken

Izipizi zonnebril op sterkte - model C black
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

Izipizi Izipizi zonnebril op sterkte - Model #CIzipizi dé zonnebrillen die werden opgericht sinds 2010, deze brillen zijn zich blijven vernieuwen en heruitvinden door keer op keer nieuwe collecties op de markt te brengen en te blijven uitbreiden. Deze leesbrillen, zonnebrillen, zonnebrillen op sterkte, screens en skibrillen zijn geschikt voor al onze generaties.Izipizi, een comfortable, easy zonnebril voor gebruik bij mooi weer, zorgt voor een glimlach op je gezicht.Degelijke, knappe zonnebrill..

Bestellen
Izipizi zonnebril op sterkte - model C blue tortoise
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

Izipizi Izipizi zonnebril op sterkte - Model #C blue tortoiseIzipizi dé zonnebrillen die werden opgericht sinds 2010, deze brillen zijn zich blijven vernieuwen en heruitvinden door keer op keer nieuwe collecties op de markt te brengen en te blijven uitbreiden. Deze leesbrillen, zonnebrillen, zonnebrillen op sterkte, screens en skibrillen zijn geschikt voor al onze generaties.Izipizi, een comfortable, easy zonnebril voor gebruik bij mooi weer, zorgt voor een glimlach op je gezicht.Degelijke, kna..

Bestellen
Izipizi zonnebril op sterkte - model C tortoise
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

Izipizi Izipizi zonnebril op sterkte - Model #C tortoiseIzipizi dé zonnebrillen die werden opgericht sinds 2010, deze brillen zijn zich blijven vernieuwen en heruitvinden door keer op keer nieuwe collecties op de markt te brengen en te blijven uitbreiden. Deze leesbrillen, zonnebrillen, zonnebrillen op sterkte, screens en skibrillen zijn geschikt voor al onze generaties.Izipizi, een comfortable, easy zonnebril voor gebruik bij mooi weer, zorgt voor een glimlach op je gezicht.Degelijke, knappe z..

Bestellen
Izipizi zonnebril op sterkte - model D black
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

Izipizi Izipizi zonnebril op sterkte - Model #D blackIzipizi dé zonnebrillen die werden opgericht sinds 2010, deze brillen zijn zich blijven vernieuwen en heruitvinden door keer op keer nieuwe collecties op de markt te brengen en te blijven uitbreiden. Deze leesbrillen, zonnebrillen, zonnebrillen op sterkte, screens en skibrillen zijn geschikt voor al onze generaties.Izipizi, een comfortable, easy zonnebril voor gebruik bij mooi weer, zorgt voor een glimlach op je gezicht.Degelijke, knappe zonn..

Bestellen
Izipizi zonnebril op sterkte - model D Blue tortoise
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

Izipizi Izipizi zonnebril op sterkte - Model #D blue tortoiseIzipizi dé zonnebrillen die werden opgericht sinds 2010, deze brillen zijn zich blijven vernieuwen en heruitvinden door keer op keer nieuwe collecties op de markt te brengen en te blijven uitbreiden. Deze leesbrillen, zonnebrillen, zonnebrillen op sterkte, screens en skibrillen zijn geschikt voor al onze generaties.Izipizi, een comfortable, easy zonnebril voor gebruik bij mooi weer, zorgt voor een glimlach op je gezicht.Degelijke, kna..

Bestellen
Izipizi zonnebril op sterkte - model D tortoise
39,95€ Excl. BTW: 39,95€

Izipizi Izipizi zonnebril op sterkte - Model #DIzipizi dé zonnebrillen die werden opgericht sinds 2010, deze brillen zijn zich blijven vernieuwen en heruitvinden door keer op keer nieuwe collecties op de markt te brengen en te blijven uitbreiden. Deze leesbrillen, zonnebrillen, zonnebrillen op sterkte, screens en skibrillen zijn geschikt voor al onze generaties.Izipizi, een comfortable, easy zonnebril voor gebruik bij mooi weer, zorgt voor een glimlach op je gezicht.Degelijke, knappe zonnebrill..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6