Izipizi kinderzonnebril warm oranje junior G - Limited Edition - OUT

  • 29,95€

Izipizi kinderzonnebril warm oranje model G en vele andere zonnebrillen voor kinderen en volwassen te koop bij Mezzo Gent - Ruime keuze!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 29,95€

Beschikbaarheid: Uit collectie

Merk: Izipizi

Model: #G SUN-Kids Warm Oranje

Tags:  izipizi kinderzonnebrilkinderzonnebrillen

Izipizi

Izipizi kinderzonnebril warm oranje junior G

De Kinderzonnebrillen van Izipizi beschermen de oogjes van je kinderen tegen de ultraviolette straling en zorgen voor 100% UV bescherming categorie 3. Deze brillen dragen zorg voor de ogen van onze kinderen, zowel jongens als meisjes van 3 tot 10 jaar kunnen deze JUNIOR brillen collectie gemakkelijk dragen. Deze Izipizi kinderzonnebril warm oranje model G is unisex, zit comfortabel, is hip, flexibel en kleurrijk. De kinderzonnebril waarmee je kind makkelijk kan zwemmen, op die manier zijn ook op het water de ogen beschermd.

Heb je als mama of papa reeds een Izipizi zonnebril in je assortiment schaf dan eentje aan voor je minimi!

Izipizi brengt regelmatig kinderzonnebrillen op de markt die maar even in het assortiment blijven, de Izipizi kinderzonnebril Limited Edition.
Dit zijn kleuren die niet meer terugkeren. Wil je er graag eentje in je assortiment? Wacht niet te lang en koop deze online of in onze winkel te Gent, want op is op!

  
#G SUN-kids warm oranje heeft een afmeting van 11.6 x 12 x 4.4 cm en Dit G kindermodel is het ronde model, 'The John Lennon glasses'.

Dit model voldoet aan internationale normen voor zonnebrillen (ISO 12312-1).

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!