Vanaf 27/04 opnieuw van harte WELKOM in onze geschenkenwinkel te Gent of Shop online en kies voor afhaling in de winkel of verzending - GRATIS vanaf €60
 
Price
Price: 00
Category
126

Kerst

Kerst

Kerst - De mooiste tijd van het jaar

Kerstmis, die tijd van het jaar waar iedereen naar uitkijkt! De mooiste tijd van het jaar, de maand December staat voor sfeer, gezelligheid, familie, samenzijn, kerstboom en niet te vergeten kerstcadeaus. Zoek je leuke Kerst cadeau ideeen? Mezzo Gent voorziet de leukste en meest originele cadeautjes voor hem en haar. Ook onze kleinste (b)engeltjes hebben een overvloed aan keuze! Laat de Kerstman maar komen!

Snuister eens rond in onze handige webwinkel of kom langs in onze fysieke cadeauwinkel te Gent

Verfijnd zoeken

Kerstboom stof medium
399,00€ Excl. BTW: 399,00€

Kerstboom stof mediumKerstboom uit stof zelfgemaakt - middelste formaatDeze prachtige collectie kerstbomen zijn stuk voor stuk uniek! Bent u op zoek naar een originele zelfgemaakte kerstboom dan bent u bij Mezzo Gent aan het juiste adres. Deze kerstboom uit stof is volledig met de hand gemaakt en voorzien van verschillende lapjes stof. Telkens is de stof anders waardoor iedere kerstboom een uniek stuk is.Welke zelfgemaakte patchwork kerstboom is jouw favoriet? Shop hem snel want telkens is er ma..

Bestellen
Kerstboom stof small
299,00€ Excl. BTW: 299,00€

Kerstboom stof smallKerstboom uit stof zelfgemaakt - kleinste modelDeze prachtige collectie kerstbomen zijn stuk voor stuk uniek! Bent u op zoek naar een originele zelfgemaakte kerstboom dan bent u bij Mezzo Gent aan het juiste adres. Deze kerstboom uit stof is volledig met de hand gemaakt en voorzien van allemaal lapjes stof. Telkens is de stof anders waardoor iedere kerstboom een uniek stuk is.Welke patchwork kerstboom is jouw favoriet? Shop hem snel want telkens is er maar één voorradig. En e..

Bestellen
Kerstboom vilt rood large
699,00€ Excl. BTW: 699,00€

kerstboom vilt rood largePatchwork zelfgemaakte Kerstboom uit stof - middelste formaatDeze prachtige collectie kerstbomen zijn stuk voor stuk uniek! Bent u op zoek naar een originele zelfgemaakte kerstboom dan bent u bij Mezzo Gent aan het juiste adres. Deze kerstboom uit vilt is volledig handmade en voorzien van kerstverlichting in de stof verwerkt. Dit model large, het grootste formaat is voorzien van een vilten stof waardoor iedere kerstboom een uniek model is.Welke fluwelen kerstboom is..

Bestellen
Patchwork kerstboom medium
399,00€ Excl. BTW: 399,00€

Patchwork kerstboom mediumPatchwork zelfgemaakte Kerstboom uit stof - middelste formaatDeze prachtige collectie kerstbomen zijn stuk voor stuk uniek! Bent u op zoek naar een originele zelfgemaakte kerstboom dan bent u bij Mezzo Gent aan het juiste adres. Deze patchwork kerstboom is volledig met de hand gemaakt en voorzien van verschillende lapjes stof. Dit model medium, het middelgrote formaat is telkens voorzien van een andere stof anders waardoor iedere kerstboom een uniek is.Welke p..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4