COVID: Winkel vanaf 2/11 gesloten - Shop Online en kies voor GRATIS verzending vanaf €60 - Nu ook AFHAALPUNT op woe. en zat. van 11-13u te Mezzo Gent
 

Kikkerland geboorteset baby

  • 7,95€

Wat een leuk Kikkerland geboortesetje! Binnenkort een feestje voor de geboorte van een baby of een babyshower in aantocht? Ontdek het geslacht van de baby?!!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 7,95€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Kikkerland

Model: CD158

Tags:  kikkerlandgeboortesetbabybabyshower

Kikkerland geboorteset

Kikkerland geboorteset topidee voor een babyshower

Schattig en knap blikken doosje waar alle nodige accessoires aanwezig zijn om je grote geheim prijs te geven! Haal vrienden en familie samen, geef een leuke babyshower en maak op een originele manier het geslacht van jouw baby bekend. Een jongen of een meisje het maakt niet uit want sowieso zal je alleen maar blije gezichten vol vreugde en blijheid zien! Benieuwd wat het wordt ... ??!! Deze Kikkerland geboorteset bevat leuke ballonnen, roze en blauwe confetti en een prikker ... baby boy or baby girl?

Materiaal: Blikken doosje
Bevat: roze en blauwe confetti, 2 ballonnen, 2 tutters en een pinnetje
Afmeting: 9.3 x 1.8 x 6 cm

BINNENKORT EEN BABYSHOWER? WIL JE HET GESLACHT PRIJS GEVEN OP EEN ORIGINELE MANIER DAN IS DIT EEN LEUK DOOSJE OM JE VRIENDEN EN FAMILIE HET MOMENT VAN DE WAARHEID TE BEZORGEN .... BOY OR GIRL?!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!