Dit is de online catalogus van Mezzo Gent. Voor een bestelling kan u ons steeds contacteren op het nummer 32 (0)9 223 90 51.
 

Kinderzonnebril Izipizi sunsetpink model D - Limited Edition - OUT

  • 29,95€

Deze kinderzonnebril van Izipizi sunsetpink is een Limited edition color, opgelet dus want op is op! Top zonnebrillen die heel aangenaam zitten en waterbestendig zijn.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 29,95€

Beschikbaarheid: Uit collectie

Merk: Izipizi

Model: #D SUN-Kids sunsetpink

Tags:  izipizi kinderzonnebrilkinderzonnebrillen

Kinderzonnebril

Kinderzonnebril Izipizi sunsetpink model D

De Kinderzonnebrillen van Izipizi beschermen de oogjes van je kinderen tegen de ultraviolette straling en zorgen voor 100% UV bescherming categorie 3. Deze brillen dragen zorg voor de ogen van onze kinderen, zowel jongens als meisjes van 5 tot 10 jaar kunnen deze JUNIOR brillen collectie gemakkelijk dragen. Deze Izipizi kinderzonnebril sunsetpink model D is unisex, zit comfortabel, is hip, flexibel en kleurrijk. De kinderzonnebril waarmee je kind makkelijk kan zwemmen, op die manier zijn ook op het water de ogen beschermd.

Heb je als mama of papa reeds een Izipizi zonnebril in je assortiment schaf dan eentje aan voor je minimi!

Izipizi brengt regelmatig kinderzonnebrillen op de markt die maar even in het assortiment blijven, de Izipizi kinderzonnebril Limited Edition.
Dit zijn kleuren die niet meer terugkeren. Wil je er graag eentje in je assortiment? Wacht niet te lang en koop deze online of in onze winkel te Gent, want op is op!

  
#D SUN-kids sunsetpink heeft een afmeting van 12.3 x 11.6 x 4.2 cm.

Dit model voldoet aan internationale normen voor zonnebrillen (ISO 12312-1).

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!