Dit is de online catalogus van Mezzo Gent. Voor een bestelling kan u ons steeds contacteren op het nummer 32 (0)9 223 90 51.
 

Kinderzonnebril Izipizi junior tortoise model G - Limited Edition

  • 29,95€

De kinderzonnebril van Izipizi is de zonnebril bij uitstek! Wil je cool, hip en mee zijn met je tijd? Deze zonnebrilletjes zijn volledig mee met hun tijd en 100% UV bestendig.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 29,95€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Izipizi

Model: #G SUN-junior Tortoise

Tags:  izipizi kinderzonnebrilkinderzonnebrillen

Kinderzonnebril Izipizi

Izipizi kinderzonnebril junior tortoise model G

De Izipizi kinderzonnebrillen beschermen de oogjes van je kind tegen ultraviolette straling en zorgen voor 100% UV bescherming categorie 3. Deze brilletjes dragen zorg voor de ogen van onze kinderen, zowel jongens als meisjes van 5 tot 10 jaar kunnen deze JUNIOR brillen collectie gemakkelijk dragen. Deze Izipizi kinder zonnebril junior model G is unisex, zit comfortabel, is hip, flexibel en kleurrijk. Dit is echt wel dé zonnebril waarmee je kind kan gaan zwemmen zodat ook in het zwembad de oogjes beschermd zijn.

Heb je als mama of papa reeds een Izipizi zonnebril in je assortiment schaf dan eentje aan voor je minimi!

Izipizi brengt regelmatig kinderzonnebrillen op de markt die maar even in het assortiment blijven, de Izipizi kinderzonnebril Limited Edition. Dit zijn kleuren die niet meer terugkeren. Wil je er graag eentje in je assortiment? Wacht niet te lang en koop deze online of in onze winkel te Gent, want op is op!

#G SUN-kids tortoise heeft een afmeting van 11.6 x 12 x 4.4 cm. Dit G kindermodel is het ronde model, 'The John Lennon glasses'


Deze brillen voldoen aan internationale normen voor zonnebrillen (ISO 12312-1).

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!