Ons telefoonnummer: +32 09/223 90 51
 

Lexon wekker Flip geel

  • 38,95€

LEXON WEKKER FLIP - ruime voorraad wekkers Lexon te Mezzo Gent | Leuke wekkers en geschenken | Mezzo Gent The place to be - uitstekende service!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 38,95€

Beschikbaarheid: Out Of Stock

Merk: Lexon

Model: LR130J7

Lexon

Lexon wekker Flip geel

Deze Lexon Flip wekker geel, mag zeker niet ontbreken in de slaapkamer om zo rustig wakker te worden. Wanneer de 'ON' kant naar boven wijst, dan staat het alarm aan. Je zet de wekker uit door het toestelletje om te keren. Op deze manier wijst de 'OFF' kant naar boven.
  
Rechtsonder op het display zie je hoe laat je de wekker hebt gezet. Met een simpele aanraking activeer je de sluimerfunctie. Zo kan je fijn nog een paar minuten snoozen en dus heerlijk blijven liggen tot wanneer de wekker opnieuw afgaat. De wekker werkt op batterijen en is compact van formaat. Deze wekker is de grootste Flip wekker van Lexon in het assortiment.

Ga je binnenkort op vakantie dan is er de Flip Lexon wekker, deze wekker is compacter en dus ideaal van formaat om mee te nemen op vakantie of kamp.

Afmeting 10.5 x 6.5 x 2.9 cm
Materiaal rubber ABS
2x AAA batterij inbegrepen

OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL CADEAU? DAN SCOOR JE ZEKER MET DEZE HIPPE EN HANDIGE WEKKER VAN LEXON! LEXON WEKKERS VAN FRANSE MAKELIJ. RUIME KEUZE WEKKERS EN KLOKKEN VAN LEXON IN DE WINKEL TE GENT OF SHOP DEZE FLIP WEKKER LEXON ONLINE.

Beoordelingen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!