MOB - alarmklok met bewegingsdetector - konijn Cutty blauw

  • 39,50€

MOB - alarmklok met bewegingsdetector en oplaadbaar met USB - konijn Cutty blauw. Ruime keuze oplaadbare wekkers - snel geleverd | Mezzo Gent

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 39,50€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: MOB

Model: CO-BL-01

MOB

MOB - Alarmklok met bewegingsdetector - konijn Cutty blauw

Laat dit schattige alarmklokje in de vorm van een konijntje uw nachten zacht verlopen en toch tijdig gewekt worden dankzij deze wekker met bewegingsdetector.
Kies een mooi klein konijn MOB Cutty genaamd en laat het tot z'n recht komen op je nachtkastje.

Deze MOB alarmklok kan worden geactiveerd dankzij z'n bewegingsdetector. Bovendien toont hij niet alleen de tijd maar ook de temperatuur en de datum. Heel leuk aan deze wekker is dat je maar enkel in de handen hoeft te klappen om de tijd te kunnen aflezen. Loopt je alarm af, wuif dan even naar je wekken en deactiveer zo je wekkerfunctie. Of even schudden met de wekker en hij gaat ook uit.

Het wekkertje kan je ophangen aan een magneetbord of magnetische frigo dankzij de meegeleverd magneten. Uiteraard kan deze wekker ook neergezet worden.

Afmeting - 12.6 x 5 x 21.3 cm
Autonomie - oplaadbaar met USB

Verschillende varianten alarmklok met bewegingsdetector verkrijgbaar online of in onze winkel te Gent - Mezzo Gent - Kalandeberg 8

OP ZOEK NAAR EEN LEUK EN ORIGINEEL CADEAU? MET DEZE OPLAADBARE WEKKER MET BEWEGINGSDETECTOR VAN MOB SCOOR JE BIJ GROOT EN KLEIN!
VERKRIJGBAAR TE MEZZO GENT - KALANDEBERG 8 - 9000 GENT | VIA DE ONLINE WEBWINKEL MEZZOGENT

Beoordelingen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!