Price
Price: 2122

Koelkastpoezie

Koelkastpoezie

Koelkastpoezie - gespreksstarter - puzzels en koelkast magneten

Johan en Marcus zijn twee vrienden die Koelkastpoezie oprichtten in het jaar 1998. Het was toen een historisch jaar voor Zweden, het land waar de Koelkastpoezie werd uitgevonden en opgericht en het ideale moment om met iets nieuws zoals poezie voor de koelkast op te starten. Het begon met kleine magneten, lettermagneten, magneten voor op de koelkast met woorden die thuis in Zweden werden gevormd. Zo kwamen er woord magneten in het theam liefde, origineel, keuken en ook kindermagneten. Al heel snel werd Koelkastpoezie in 13 landen verkrijgbaar, waaronder België.

Koelkastpoezie blijft innoveren, vernieuwen en uitvinden van nieuwe spellen en magneten!
Zo wordt er iedere dag hard gewerkt om leuke vragen, spannende ideeën en klassieke maar niet-traditionele gezelschapsspellen te bedenken. Dit kan gaan van het zich verdiepen in vragen over hoeveel haren er in een wenkbrauw zitten en op andere dagen wordt nagedacht over hoeveel metabolisme in een hond vermindert nadat het gecastreerd is. Dit met de bedoeling een gesprek te starten, de gespreksstarter!

De bedoeling van Koelkastpoezie is om ervoor te zorgen dat vrienden, familie en collega's elkaar op een ludieke manier beter leren kennen en leuke momenten te laten beleven. Er wordt vooral gestreefd naar een gesprek, gelach en plezier. Dit alles dankzij de fantastische kaartspellen zoals Ik heb nog nooit - Dat had ik moeten wetenNutteloze weetjes - Meidenavond - KortsluitingZeg Hetzelfde - Feit of fictie en zoveel meer games. Plezier voor een geslaagde avond, vakantie of diner verzekerd!

Naast al deze leuke spelletjes zijn er ook zeer originele puzzels verkrijgbaar. Hou je van een puzzel maken met meer dan 1000 puzzelstukjes? Een puzzel met foto, maar dan een gewaagde of coole print? Dan zijn deze puzzels voor volwassenen zeker iets voor jou, probeer ze snel uit.
Card games I'm not saying your stupid Koelkastpoezie
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

Card gamesCard games I'm not saying you're stupid KoelkastpoezieNice card game, english version, i’m not saying you're stupid! A fun and fresh game featuring over 400 questions that are random, hilarious and almost impossible to answer just right. How long can a dolphin hold his breath? How many of the world’s 100 richest people are woman? At what temperature does popcorn pop? The answers are always numbers in this game, which sounds simple enough. But watch out! If your opponents think y..

Bestellen
Ik heb nog nooit Koelkastpoezie
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie - kaartspel Ik heb nog nooitIk heb nog nooit ... is een zot en grappig spel dat rare momenten, gênante situaties en spannende geheimen zal onthullen over jou en je vrienden. Het spel bevat meer dan 200 onverwachte en verbazingwekkende verrassingen en is een geweldige manier om nieuwe en oude vrienden beter te leren kennen. Gegarandeerd een avond vol gelach, fascinerende verhalen en spannende geheimen! Wat je nodig hebt is een groep vrienden en wat wijn, bier ..

Bestellen
Je n'ai jamais Koelkastpoezie
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

Je n'ai jamaisJe n'ai jamais KoelkastpoezieJe n'ai jamais ... est un jeu fou et amusant qui révèlera des moments étranges, des situations embarrassantes et des secrets passionnants sur vous et vos amis. Le jeu propose plus de 200 surprises inattendues et incroyables et est un excellent moyen de faire la connaissance de nouveaux et anciens amis. Une soirée de rire, des histoires fascinantes et des secrets passionnants garantis!Ce qu'il vous faut, c'est un groupe d'amis et du vin, de la bière ou d..

Bestellen
Kaartspel Hou oud ben je echt? Koelkastpoezie
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KaartspelKaartspel Hou oud ben je echt? KoelkastpoezieHet kaartspel Hoe oud ben je echt? is een partygame met meer dan 300 eenvoudige vragen maar toch grappige vragen waardoor je de ware leeftijd van je vrienden zal ontdekken! Geloof dus niet wat er op hun identiteitskaart staat maar maak gebruik van deze kaartjes. Hou je van plezier en veel gelach aan de tafel waag je dan aan dit gezellige familie of vriendenspel en hou je klaar om jouw echte leeftijd onder ogen te zien. Zoek je een gepast..

Bestellen
Koelkastpoezie - Dat had ik moeten weten
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie - Dat had ik moeten wetenDat had ik moeten weten spel kan perfect worden gespeeld tijdens een feestje of diner en is een geschikt spel voor vrienden en familie. Het is een leuk en boeiend spel met meer dan 400 vragen over zaken die je wel echt zou moeten weten. Je krijgt bij dit spel echter geen punten voor goede antwoorden, maar wel minpunten voor foute antwoorden! Het aantal minpunten is gebaseerd op hoe makkelijk de vraag is. Wanneer je een heel erg makkelijke..

Bestellen
Koelkastpoezie - Een gekke wereld kaartenspel
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie - Een gekke wereld kaartenspelEen gekke wereld is een creatief en leuk spel met interessante en uitdagende vragen van over de hele wereld! Gebruik je fantasie, creativiteit en gezond verstand om de juiste antwoorden op de vragen te vinden! Meer dan 50 ongelooflijke verhalen voor een uitdagende en onderhoudende avond met vrienden of familie. Perfect voor iedereen die houdt van creatief denken gecombineerd met veel humor! Reken maar op veel vreemde antwoorden van je..

Bestellen
Koelkastpoezie Ja Nee Misschien kaartspel
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie Ja Nee MisschienZijn gehaktballetjes rond? Kunnen vissen zwemmen? Zijn blaren besmettelijk? Wat is één achterstevoren? Ja, nee, misschien is een superleuk spel met een hoog tempo, waarbij je zo veel mogelijk gekke vragen moet beantwoorden, zonder bepaalde woorden te gebruiken. Het spel bevat meer dan 1100 snelle en gekke vragen die je niet met ja, nee of misschien mag beantwoorden. Daarnaast worden er tijdens het spel woorden toegevoegd die ook niet gebruikt moge..

Bestellen
Koelkastpoezie kaartenspel Feit of Fictie
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie - Kaartenspel Feit of FictieFeit of Fictie? Weet jij het verschil tussen de waarheid of onzin? Is het echt zo dat Saddam Hussein een grote fan was van ABBA en dat 60% van de mensen hun eigen scheet kunnen herkennen in een blinde test? En had men meer dromen in zwart-wit voordat de kleuren TV uitgevonden was? Waarheid of onzin? Dat is precies waar dit spel om draait! Feit of fictie? is een vermakelijk spel met meer dan 400 interessante, grappige, gekke en bizarre ..

Bestellen
Koelkastpoezie kaartenspel Wie in de kamer?
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie Kaartenspel Wie in de kamer?Wie in de kamer is een gemakkelijk en boeiend spel met meer dan 300 gênante, grappige en uitdagende vragen die allemaal starten met Wie in de kamer… Wie in de kamer plast er onder de douche, wie heeft de beste radio-stem en wie bekijkt andermans medicijnkastje? En wie heeft de meeste tijd nodig om een IKEA kast in elkaar te zetten? Weet jij wat andere mensen van jou vinden, hoe ze je zien en hoe je op ze over komt? Weet je zeker dat je ..

Bestellen
Koelkastpoezie kaartspel Durf je?
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie kaartspel Durf je?Waarschijnlijk het meest waanzinnige en opwindendste partygame ooit! Meer dan 100 onverwachte, gênante en leuke vragen en meer dan 100 waanzinnige uitdagingen in één doos. Zou jij een gênant sms'je durven sturen naar de mensen in jouw telefoonboek, persoonlijke en gênante vragen durven beantwoorden of een restaurant opbellen en vragen of er in de toiletten een condoomautomaat staat met mini-condooms? Denk aan de klassieke partygames Waarheid, Du..

Bestellen
Koelkastpoezie kaartspel Meidenavond
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie - kaartspel MeidenavondDit meidenavond kaartspel kan perfect worden gespeeld tijdens een feestje of diner en is een geschikt spel voor vrienden en familie. Het is superleuk spel met meer dan 400 vragen voor een geslaagde meidenavond! Leer jezelf en je vrienden beter kennen op een leuke manier. Gegarandeerd veel plezier met gekker verhalen en grappige anekdotes. Ex-partners, roddels, leuke herinneringen en seks passeren de revue.Let the party start en maak er een le..

Bestellen
Koelkastpoezie kaartspel Zeg Hetzelfde
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie kaartspel Zeg HetzelfdeEen voornaam die met een S begint. Een liedje van ABBA. Een dier in de dierentuin. Een soort pizza. Een weekdag. Wat denk je dat je medespelers zullen antwoorden? Zeg hetzelfde is een snel, leuk en gemakkelijk spel waarbij het doel is om het antwoord te geven waarvan je denkt dat de meeste andere spelers het ook zullen geven. Hoe meer mensen hetzelfde zeggen als jij, hoe meer punten. Hier geeft iedereen tegelijkertijd een antwoord, niemand h..

Bestellen
Koelkastpoezie Klompen Drop en Tulpen kaartspel
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie Klompen Drop en Tulpen kaartspelKlompen, Drop & Tulpen is een erg gemakkelijk spel waarin je punten krijgt of verliest, afhankelijk van hoe typisch Nederlands je je gedraagt... Heb je ooit meer betaald voor een fietsslot dan voor de fiets of geprobeerd om een buitenlander Scheveningen te laten zeggen? Heb je minstens drie spaarzegels in je portemonnee en zou je je beledigd voelen als iemand je op vakantie in het buitenland vraagt of je Duits bent? Als je een ..

Bestellen
Kortsluiting Koelkastpoezie
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKortsluiting Koelkastpoezie - PartygameOp zoek naar een mega leuk en origineel spel om samen met vrienden en familie te spelen? De partygame kortsluiting van Koelkastpoezie geeft je meer dan 1300 indrukwekkende vragen. Deze mag je niet juist beantwoorden! Geef dus het FOUTE antwoord! Ja is nee en neen is ja ... opgelet dus want de verwarring brengt veel hilarische momenten met zich mee. Een van de vele vragen: "Moet je zingen in de douche?" Ja of nee? Wie krijgt als eerste kor..

Bestellen
Nutteloze Weetjes Koelkastpoezie
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

Nutteloze WeetjesNutteloze weetjes KoelkastpoezieDit nutteloze weetjes kaartspel kan perfect worden gespeeld tijdens een feestje of diner. Het is geen klassiek spel met saaie vragen maar een spel met allerlei antwoorden op meer dan 300 gekke en compleet nutteloze vragen over alles wat we op school niet leerden. vb'Waarom heeft de Mona Lisa geen wenkbrauwen?' Een spel perfect voor mensen met humor en houden van nutteloze kennis. Een gek vraag - en antwoordenspel dat voor 100% leidt tot een ho..

Bestellen
Party game twee leugens één waarheid Koelkastpoezie
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

Party gameParty game twee leugens één waarheid Koelkastpoezie2 leugens, 1 waarheid is de perfecte party game wanneer je een familiefeestje geeft en de sfeer erin willen houden! Of ben je op zoek naar een leuk en origineel geschenkje? Met deze cadeau box scoor je vanaf de leeftijd van 16 jaar. Hoe zit die spelletje in elkaar? De eerste speler trekt 2 kaartjes, in totaal vind je hier 8 bekentenissen ... jij kiest er hier 3 van, 2 met een leugen en 1 met de waarheid. Het is de bedoeling dat je de b..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 16