Vanaf 27/04 opnieuw van harte WELKOM in onze geschenkenwinkel te Gent of Shop online en kies voor afhaling in de winkel of verzending - GRATIS vanaf €60
 
Price
Price: 00
Category
119
118

LA BOUCLE riemen

LA BOUCLE Riemen

La Boucle riemen zijn rekbaar

La Boucle riemen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. In ons assortiment vind je La Boucle riem original en La Boucle riemen La petite genaamd. Deze lederen riem is er in één kleur, de mono genaamd of twee kleuren die in elkaar geweven zijn, deze heten we de duo.

Ontdek deze riem zonder gaatjes in onze winkel te Gent of shop hem online!

Hou je van al deze leuke kleurtjes en spaar je je naar alle modellen opgelet want er worden kleurtjes met limited edition ontworpen, hiervan is er maar een beperkte oplage, dus snel zijn is de boodschap, want eens uit collectie zijn ze niet meer bestelbaar.

Verfijnd zoeken

La Boucle riem beige - Dubai La Boucle riem beige - Dubai Sold out
La Boucle riem beige - Dubai
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

La Boucle riem beige - DubaiLa Boucle riemen - de riem die iedereen past!La Boucle riem is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. Het is..

Sold out
La Boucle riem blauw - Montreal
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

La Boucle riem blauw - MontrealLa Boucle riemen - de riem die iedereen past!La Boucle riem is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. Het..

Bestellen
La Boucle riem bruin - Florence La Boucle riem bruin - Florence Sold out
La Boucle riem bruin - Florence
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

La Boucle riem bruin - FlorenceLa Boucle riemen - de riem die iedereen past!La Boucle riem is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. Het..

Sold out
La Boucle riem geel - Los Angeles La Boucle riem geel - Los Angeles Sold out
La Boucle riem geel - Los Angeles
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

La Boucle riem geel - Los AngelesLa Boucle riemen - de riem die iedereen past!La Boucle riem is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. H..

Sold out
La Boucle riem grijs - New York La Boucle riem grijs - New York Sold out
La Boucle riem grijs - New York
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

La BoucleLa Boucle riem grijs - New York De riem die iedereen past! La Boucle riem is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. Het is ee..

Sold out
La Boucle riem groen - Edinburgh La Boucle riem groen - Edinburgh Sold out
La Boucle riem groen - Edinburgh
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

La BoucleLa Boucle riem groen - EdinburghLa Boucle riemen - de riem die iedereen past! La Boucle riem is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort acti..

Sold out
La Boucle riem navy blauw - Paris La Boucle riem navy blauw - Paris Sold out
La Boucle riem navy blauw - Paris
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

La Boucle riem navy blauw - ParisLa Boucle riemen - de riem die iedereen past!La Boucle riem is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. H..

Sold out
La Boucle riem rood - Brussel
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

La Boucle riem rood - BrusselLa Boucle riemen - de riem die iedereen past!La Boucle riem is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. Het i..

Bestellen
La Boucle riem wit - Lisbon
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

La Boucle riem wit - LisbonLa Boucle riemen - de riem die iedereen pastLa Boucle riem is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. Het is e..

Bestellen
La Boucle riem zwart - London La Boucle riem zwart - London Sold out
La Boucle riem zwart - London
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

La Boucle riem zwart - LondonLa Boucle riemen - de riem die iedereen past!La Boucle riem is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. Het i..

Sold out
Lederen riem blauw/bruin La Boucle duo Praag Lederen riem blauw/bruin La Boucle duo Praag Sold out
Lederen riem blauw/bruin La Boucle duo Praag
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

Lederen riemLederen riem blauw en bruin La Boucle duo PraagDe lederen riem van La Boucle is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. ..

Sold out
Lederen riem blauw/groen La Boucle duo Barcelona
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

Lederen riemLederen riem blauw en groen La Boucle duo BarcelonaDe lederen riem van La Boucle is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activitei..

Bestellen
Lederen riem blauw/rood La Boucle duo Venice
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

Lederen riemLederen riem blauw en rood La Boucle duo VeniceDe lederen riem van La Boucle is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. ..

Bestellen
Lederen riem wit/beige La Boucle duo Wenen Lederen riem wit/beige La Boucle duo Wenen Sold out
Lederen riem wit/beige La Boucle duo Wenen
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

Lederen riemLederen riem wit en beige La Boucle duo WenenDe lederen riem van La Boucle is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. He..

Sold out
Lederen riem wit/blauw La Boucle duo Stockholm Lederen riem wit/blauw La Boucle duo Stockholm Sold out
Lederen riem wit/blauw La Boucle duo Stockholm
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

Lederen riemLederen riem wit en blauw La Boucle duo StockholmDe lederen riem van La Boucle is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit...

Sold out
Lederen riem wit/bruin La Boucle duo Berlin Lederen riem wit/bruin La Boucle duo Berlin Sold out
Lederen riem wit/bruin La Boucle duo Berlin
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

Lederen riemLederen riem wit en bruin La Boucle duo BerlinDe lederen riem van La Boucle is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. H..

Sold out
Lederen riem wit/grijs La Boucle duo Oslo
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

Lederen riemLederen riem wit en grijs La Boucle duo OsloDe lederen riem van La Boucle is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. Het..

Bestellen
Lederen riem wit/rood La Boucle duo Tokyo
69,00€ Excl. BTW: 69,00€

Lederen riemLederen riem wit en rood La Boucle duo TokyoDe lederen riem van La Boucle is niet zomaar een riem! Het is een gloednieuw idee rond gordels en ceinturen. Het is namelijk de bedoeling dat je makkelijk in je vel te voelt met deze riem rond je middel. Want wie zich goed voelt in zijn vel voelt zich ook gelukkig in het leven staan. Met La Boucle belts start je stijlvol en kleurrijk de dag. La Boucle belts is de eerste riem die is ontworpen voor meer dan één soort activiteit. Het..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 18 van in totaal 18