Vanaf 27/04 opnieuw van harte WELKOM in onze geschenkenwinkel te Gent of Shop online en kies voor afhaling in de winkel of verzending - GRATIS vanaf €60
 

lexon Flip wekker kaki groen

  • 38,95€

Een Lexon flip wekker kopen? Steeds een origineel idee want deze radio-controlled alarm clock is dankzij een simpele on/of stand makkelijk te bedienen door groot en klein!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 38,95€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Lexon

Model: LR150K9

Tags:  lexonflipwekkeralarmclockgreenkakigroen

Lexon Flip

Lexon Flip wekker kaki groen

Deze Lexon Flip wekker kaki groen, mag zeker niet ontbreken in de slaapkamer om zo rustig wakker te worden. Wanneer de 'ON' kant naar boven wijst, dan staat het alarm aan. Je zet de wekker uit door het toestelletje om te keren. Op deze manier wijst de 'OFF' kant naar boven. Rechtsonder op het display zie je hoe laat je de wekker hebt gezet. Met een simpele aanraking activeer je de sluimerfunctie. Zo kan je fijn nog een paar minuten snoozen en dus heerlijk blijven liggen tot wanneer de wekker opnieuw afgaat. De wekker werkt op batterijen, is radio-controlled en is compact van formaat. Deze alarm clock is de grootste Flip wekker van Lexon in het assortiment.

Ga je binnenkort op vakantie dan is er de Lexon flip wekker mini, deze wekker is compacter en dus ideaal van formaat om mee te nemen op vakantie of kamp.

Afmeting: 10.5 x 6.5 x 2.9 cm
Materiaal: rubber ABS
Radio-controlled: past zichzelf aan het zomer/winter uur aan
2x AAA batterij inbegrepen

OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL CADEAU? DAN SCOOR JE ZEKER MET DEZE HIPPE EN HANDIGE FLIP WEKKER VAN LEXON! LEXON WEKKERS RADIO CONTROLED VAN FRANSE MAKELIJ. RUIME KEUZE WEKKERS EN KLOKKEN VAN LEXON IN DE WINKEL TE GENT OF SHOP DEZE FLIP WEKKER LEXON ONLINE.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!