Lexon mino X roze bluetooth speaker waterbestendig

  • 39,95€

Lexon mino X bluetooth speaker, een kleine box met krachtig geluid, knap van design en bovendien waterproof. Mooi voor de badkamer of aan het zwembad.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 39,95€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Lexon

Model: LA121P9

Tags:  lexonminomini bluetooth speakerbluetooth speaker waterproof

Lexon mino

Lexon mino X roze bluetooth speaker waterbestendig

De Lexon mino X roze bluetooth speaker waterbestendig is een kleine, compacte luidspreker die je heel gemakkelijk mee kan nemen in je tas wanneer je op uitstap, op vakantie of op kamp gaat. Het model X van mino is de opvolger van de Lexon mino, maar wat heeft het X-model nu meer te bieden dan de gewone mino? Inderdaad deze mini bluetooth speaker is waterproof en past daarom dus perfect in de badkamer of aan het zwembad. De mino x bluetooth speaker waterproof mag je zelfs helemaal onderdompelen, hij zal blijven drijven én spelen! En wat een klank je hieruit krijgt, ongelooflijk! Zo klein en toch zo krachtig. De drijvende speaker hoef je net zoals een telefoon op te laden via een USB-C kabeltje, dit duurt maar een uurtje en voila klaar om af te spelen. Daarna kan je het speakertje ongeveer 3 uur laten spelen via bluetooth wat gemakkelijk connecteerbaar is via je smartphone, tablet of laptop.

Hou je van stereo geluid dan kan je perfect twee mino’s met elkaar verbinden. En dit is nog niet alles! Krijg je een telefonische oproep binnen, dan kan je dankzij de handsfree microfoon je telefoon opnemen.

Afmeting: 3.8 x 4 cm
Waterresistent: IPX7
Oplaadtijd: 1 uur
Autonomie: 3 uur
Vermogen: 3W
Materiaal: ABS – rubber – siliconen afwerking
Oplaadbare batterij met kabel USB-C inclusief

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!