Vanaf 27/04 opnieuw van harte WELKOM in onze geschenkenwinkel te Gent of Shop online en kies voor afhaling in de winkel of verzending - GRATIS vanaf €60
 

Lexon wekker Flip blauw mini

  • 31,95€

LEXON WEKKER FLIP BLAUW MINI - ruime voorraad clock wekkers Lexon te Mezzo Gent - Leuke wekkers en geschenken - Mezzo Gent The place to be - uitstekende service!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 31,95€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Lexon

Model: LR151DB9

Tags:  lexonflipwekkeralarmclockminiblauw

Lexon wekker

Lexon wekker Flip blauw mini

Deze LEXON FLIP wekker blauw, mag zeker niet ontbreken in de slaapkamer om zo rustig wakker te worden. Wanneer de 'ON' kant naar boven wijst, dan staat het alarm aan. Je zet de wekker uit door het toestelletje om te keren. Op deze manier wijst de 'OFF' kant naar boven. Rechtsonder op het display zie je hoe laat je de wekker hebt gezet. Met een simpele aanraking activeer je de sluimerfunctie. Zo kan je fijn nog een paar minuten snoozen en dus heerlijk blijven liggen tot wanneer de wekker opnieuw afgaat. De wekker werkt op batterijen en is heel compact van formaat.


Deze wekker is de kleinste van de Flip wekkers van Lexon in het assortiment. De mini flip wekker van het mooie merk Lexon. Ga je binnenkort op vakantie dan is er de mini Flip Lexon wekker, deze wekker is compacter en dus ideaal van formaat om mee te nemen op vakantie of kamp.

Afmeting: 8.3 x 5.2 x 2.4 cm
Materiaal: rubber ABS
2x AAA batterij inbegrepen

OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL CADEAU? DAN SCOOR JE ZEKER MET DEZE HIPPE EN HANDIGE WEKKER VAN LEXON! LEXON WEKKERS VAN FRANSE MAKELIJ. RUIME KEUZE WEKKERS EN KLOKKEN VAN LEXON IN DE WINKEL TE GENT OF SHOP DEZE FLIP WEKKER LEXON ONLINE.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!