Onze winkel te Gent is gesloten van 2/9 tem. 7/9 - Online shoppen blijft mogelijk - kies voor verzending - Dit is GRATIS vanaf €60
 

MOVA sun globe Large

  • 499,95€

Een MOVA sun globe kopen? Deze draadloos draaiende en werkende op licht en aardmagnetisme globes zijn een streling voor het oog in ieders interieur - GRATIS VERZENDING in de Benelux

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 499,95€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Mova

Model: MG-85-SUN

Tags:  movasunglobewereldbolwereldbollenglobeszonster

MOVA sun globe

MOVA sun globe - Large

Deze prachtige MOVA wereldbollen en planeten draaien helemaal op zichzelf, met of zonder een basis. Deze wereldbol draait in elke omgeving met omgevingsverlichting. Er zijn geen batterijen nodig en geen slordige koorden die afbreuk doen aan uw plezier. Ze werken helemaal draadloos, op zichzelf, vanaf hun basis. Verborgen zonnecellen gebruiken omgevingslicht voor het vermogen en de power. Het magnetische veld van de aarde zorgt voor het nodige rotatie. Deze elementen werken samen om een muisstil mechanisme te laten werken, waardoor de bol in een heldere buitenste schil kan roteren.

Elke wereldbol is zo nauwkeurig gemonteerd dat het lijkt alsof de binnen- en buitenlagen één zijn - roterend zonder externe stroombron. Hierbij de zon, sun, de ster in ons planetenstelsel waar onze eigen planeet deel van uitmaakt! Voor ons is de zon het helderste object aan de hemel die zorgt voor warmte en licht op de aarde.

Model en kleurMova SUN globe, onze zon , de heldere ster die zorgt voor warmte en licht op aarde.
Afmeting wereldbol: Diameter 21.6 cm of 8.5 inch / Hoogte incl. houder - 27.5 cm
Materiaal: Plexiglas

Deze wereldbollen, globes van het merk Mova zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Een ruim assortiment wereldbollen en planeten bij Mezzo Gent. Indien je op zoek bent naar een origineel cadeau, dan scoor je zeker en vast met deze prachtige bollen!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!