Onze winkel te Gent is gesloten van 2/9 tem. 7/9 - Online shoppen blijft mogelijk - kies voor verzending - Dit is GRATIS vanaf €60
 

MOVA wereldbol large blauwe wereldkaart

  • 499,95€

MOVA wereldbol met wereldkaart, werkend op licht en aardmagnetisme. Een must have voor elk interieur. GRATIS VERZENDING in de Benelux by Mezzo Gent.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 499,95€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Mova

Model: MG-85-BOE

Tags:  mova wereldbolmovawereldbolwereldbollenglobeglobesearthaardelandkaartwereldmap

MOVA wereldbol

MOVA werelbol large Blauwe wereldkaart

Deze prachtige wereldbollen draaien helemaal op zichzelf, met of zonder een basis. Deze wereldbol met landkaart draait in elke omgeving met omgevingsverlichting. Nooit eerder zag je zo een unieke wereldbol. Er zijn geen batterijen nodig en geen slordige koorden die afbreuk doen aan uw plezier. Ze werken helemaal draadloos, op zichzelf, vanaf hun basis. Verborgen zonnecellen gebruiken omgevingslicht voor het vermogen en de power, terwijl het magnetische veld van de aarde voor het nodige rotatie zorgt. Deze elementen werken samen om een muisstil mechanisme te laten werken, waardoor de bol in een heldere buitenste schil kan roteren.

Iedere MOVA wereldbol werd stuk voor stuk nauwkeurig gemonteerd zodat het lijkt alsof de binnen- en buitenlagen één zijn - roterend zonder externe stroombron.

Model en kleur: Mova wereldbol met wereldkaart - klassieke wereldmap met heldere blauwe oceanen.
Afmeting wereldbol: Diameter 21.6 cm of 8.5 inch / Hoogte incl. houder - 27.5 cm
Materiaal: Plexiglas

Deze Mova wereldbollen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Een ruim assortiment wereldbollen en planeten bij Mezzo Gent. Wat een origineel en tof geschenk!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!