Onze winkel te Gent is gesloten van 2/9 tem. 7/9 - Online shoppen blijft mogelijk - kies voor verzending - Dit is GRATIS vanaf €60
 

MOVA wereldbol large Aarde met wolken

  • 499,95€

MOVA wereldbol draadloos draaiend en werkend op licht en aardmagnetisme. Een must have voor elk interieur. GRATIS VERZENDING in de Benelux by Mezzo Gent

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 499,95€

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Merk: Mova

Model: MG-85-STE-C

Tags:  mova wereldbolmovawereldbolwereldbollenglobeglobesearthaardesatellietfoto

MOVA wereldbol

MOVA werelbol large Aarde met wolken

Deze prachtige MOVA wereldbollen draaien helemaal op zichzelf, met of zonder een basis. Deze wereldbol draait in elke omgeving met omgevingsverlichting. Nooit eerder zag je zo een unieke wereldbol, onze blauwe planeet, de aarde. Er zijn geen batterijen nodig en geen slordige koorden die afbreuk doen aan uw plezier. Ze werken helemaal draadloos, op zichzelf, vanaf hun basis. Verborgen zonnecellen gebruiken omgevingslicht voor het vermogen en de power. Het magnetische veld van de aarde zorgt voor het nodige rotatie. Deze elementen werken samen om een muisstil mechanisme te laten werken, waardoor de bol in een heldere buitenste schil kan roteren.

Elke wereldbol is zo nauwkeurig gemonteerd dat het lijkt alsof de binnen- en buitenlagen één zijn - roterend zonder externe stroombron.

Model en kleur: Mova SPACE wereldbol, de aarde met wolken als satellietfoto - onze aarde vanuit de ruimte genomen, vastgelegd door NASA-satellietbeelden.
Afmeting wereldbol: Diameter 21.6 cm of 8.5 inch / Hoogte incl. houder - 27.5 cm
Materiaal: Plexiglas

Deze wereldbollen van het merk Mova zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Een ruim assortiment wereldbollen en planeten bij Mezzo Gent. Indien je op zoek bent naar een origineel cadeau, dan scoor je zeker en vast met deze prachtige bollen!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!