Onze winkel te Gent is gesloten van 2/9 tem. 7/9 - Online shoppen blijft mogelijk - kies voor verzending - Dit is GRATIS vanaf €60
 

MOVA wereldbol large Antique beige

  • 499,95€

MOVA wereldbol draadloos draaiend en werkend op licht en aardmagnetisme. Een must have voor elk interieur. GRATIS VERZENDING in de Benelux by Mezzo Gent.

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 499,95€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Mova

Model: MG-85-ATE

Tags:  mova wereldbolmovawereldbolwereldbollenglobeglobesearthaardelandkaartwereldmap

MOVA wereldbol

MOVA werelbol large Antique Beige

Deze mooie wereldbollen draaien helemaal op zichzelf, met of zonder een basis. Deze wereldbol draait in elke omgeving met omgevingsverlichting. Nooit eerder zag je zo een unieke wereldbol. Er zijn geen batterijen nodig en geen slordige koorden die afbreuk doen aan uw plezier. Ze werken helemaal draadloos, op zichzelf, vanaf hun basis. Verborgen zonnecellen gebruiken omgevingslicht voor het vermogen en de power, terwijl het magnetische veld van de aarde voor het nodige rotatie zorgt. Deze elementen werken samen om een muisstil mechanisme te laten werken, waardoor de bol in een heldere buitenste schil kan roteren.

Elke MOVA wereldbol is zo nauwkeurig gemonteerd dat het lijkt alsof de binnen- en buitenlagen één zijn - roterend zonder externe stroombron.

Model en kleur: Mova wereldbol met wereldkaart - authentieke antieke wereldkaart met beige oceanen en gele kleuren
Afmeting wereldbol: Diameter 21.6 cm of 8.5 inch / Hoogte incl. houder - 27.5 cm
Materiaal: Plexiglas

Deze Mova wereldbollen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Een ruim assortiment wereldbollen en planeten bij Mezzo Gent. Geef een wereldbol cadeau, want hiermee scoor je zeker en vast!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!