Onze winkel te Gent is gesloten van 2/9 tem. 7/9 - Online shoppen blijft mogelijk - kies voor verzending - Dit is GRATIS vanaf €60
 

MOVA wereldbol planeet Mercurius small

  • 189,95€

MOVA wereldbol, planeet Mercurius de kleinste in ons zonnestelsel - draait draadloos op zichzelf. Hét cadeau voor elk interieur! GRATIS VERZENDING Benelux

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 189,95€

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Merk: Mova

Model: MG-45-MERCURIUS

Tags:  mova wereldbolwereldbollenglobeglobesplaneetplanetenzonnestelselmercurius

MOVA wereldbol

MOVA wereldbol planeet Mercurius small

Deze wereldbol, planeet van het merk Mova draait volledig op zichzelf in elke omgeving met omgevingslicht. Hij kan draaien op een voetje of een staander of hij draait zelf op je hand, hoe uniek is dit?! Er zijn geen batterijen noch koorden of kabels nodig om de planeet Mercurius te laten roteren.

Maar hoe werkt het nu precies? Verborgen zonnecellen gebruiken omgevingslicht voor het vermogen en de power. Het magnetische veld van de aarde zorgt voor de rotatie. Deze elementen werken samen om zo het mechanisme te laten werken, waardoor de bol in een heldere buitenste schil kan roteren. De bol beschikt namelijk over 2 lagen, een binnenste en buitenste laag. Het draaien gebeurt 100% geluidloos!

Wat is er speciaal aan Mercurius? Deze planeet is de kleinste in ons zonnestelsel en staat het dichtst bij de zon. Ze werd vernoemd naar de Romeinse god Mercurius, de god van de handel. Omdat er geen atmosfeer aanwezig is kan het overdag 300C° en 's nachts vriezen tot -150C° op deze planeet. Qua vorm is Mercurius meer afgeplat, meer ellipsvormig dan de aarde.

Model en kleur: Mova wereldbol planeet Mercurius - hemelsblauwe heldere kleur.
Afmeting bol: Diameter 11.4 cm of 4.5 inch / Hoogte incl. houder: 17.8 cm
Materiaal: plexiglas

Deze Mova planeten vind je bij Mezzo Gent in vele maten en modellen. Echter zijn deze planeten en wereldbollen heel geliefd en is de vraag veel groter is dan het aanbod. Daarom raden wij onze klanten aan wanneer er veel stock en keuze is en je er eentje wenst of iemand één cadeau wil geven, ze tijdig te bestellen! Zo ben je zeker dat je favoriete wereldbol of planeet er nog is.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!