Onze winkel te Gent is gesloten van 2/9 tem. 7/9 - Online shoppen blijft mogelijk - kies voor verzending - Dit is GRATIS vanaf €60
 

MOVA wereldbol planeet Neptunus small

  • 189,95€

MOVA wereldbol, planeet Neptunus, vernoemd naar de god van de zee, draait op zichzelf én is draadloos. Hét cadeau voor elk interieur! GRATIS VERZENDING Benelux

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 189,95€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Mova

Model: MG-45-NEPTUNUS

Tags:  mova wereldbolwereldbollenglobeglobesplaneetplanetenzonnestelselneptunus

MOVA wereldbol

MOVA wereldbol planeet Neptunus small

Deze wereldbol, planeet van het merk Mova draait volledig op zichzelf in elke omgeving met omgevingslicht. Hij kan draaien op een voetje of een staander of hij draait zelf op je hand, hoe uniek is dit?! Er zijn geen batterijen noch koorden of kabels nodig om de planeet Neptunus te laten roteren.

Maar hoe werkt het nu precies? Verborgen zonnecellen gebruiken omgevingslicht voor het vermogen en de power. Het magnetische veld van de aarde zorgt voor de rotatie. Deze elementen werken samen om zo het mechanisme te laten werken, waardoor de bol in een heldere buitenste schil kan roteren. De bol beschikt namelijk over 2 lagen, een binnenste en buitenste laag. Het draaien gebeurt 100% geluidloos!

Wat is er speciaal aan Neptunus? De gelijkenis van Neptunus met Uranus is heel sterk, je kan ze bijna een tweeling noemen. Deze prachtige blauwe bol is de achtste en dan ook de verste planeet in ons zonnestelsel, met ons blote oog niet zichtbaar. Het is er heel erg koud en het kan wel tot 220C° onder nul bedragen. Ze heeft minimum vijf ringen en werd vernoemd naar de god van de zee. 

Model en kleur: Mova wereldbol planeet Neptunus - hemelsblauwe heldere kleur.
Afmeting bol: Diameter 11.4 cm of 4.5 inch / Hoogte incl. houder: 17.8 cm
Materiaal: plexiglas

Deze Mova planeten vind je bij Mezzo Gent in vele maten en modellen. Echter zijn deze planeten en wereldbollen heel geliefd en is de vraag veel groter is dan het aanbod. Daarom raden wij onze klanten aan wanneer er veel stock en keuze is en je er eentje wenst of iemand één cadeau wil geven ze tijdig te bestellen.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!