Onze winkel te Gent is gesloten van 2/9 tem. 7/9 - Online shoppen blijft mogelijk - kies voor verzending - Dit is GRATIS vanaf €60
 

MOVA wereldbol planeet Pluto small

  • 189,95€

MOVA wereldbol planeet Pluto is een van de vele planeten in het Mova assortiment. Draaien 100% geluidloos via verborgen zonnecellen! Staat prachtig in jouw interieur!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 189,95€

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Merk: Mova

Model: MG-45-PLUTO

Tags:  mova wereldbolwereldbollenglobeglobesplaneetplanetenzonnestelselpluto

MOVA wereldbol

MOVA wereldbol planeet Pluto small

Deze wereldbol, planeet van het merk Mova draait volledig op zichzelf in elke omgeving met omgevingslicht. Hij kan draaien op een voetje of een staander of hij draait zelf op je hand, hoe uniek is dit?! Er zijn geen batterijen noch koorden of kabels nodig om de planeet Pluto te laten roteren.

Maar hoe werkt het nu precies? Verborgen zonnecellen gebruiken omgevingslicht voor het vermogen en de power. Het magnetische veld van de aarde zorgt voor de rotatie. Deze elementen werken samen om zo het mechanisme te laten werken, waardoor de bol in een heldere buitenste schil kan roteren. De bol beschikt namelijk over 2 lagen, een binnenste en buitenste laag. Het draaien gebeurt 100% geluidloos!

Wat is er speciaal aan de Mova planeet Pluto? Deze planeet is de dwergplaneet, vernoemd naar de Romeinse God van de onderwereld Pluto. Deze koperachtig gekeurde globe is de negende planeet in ons zonnestelsel en heeft vijf manen.

Model en kleur: Mova wereldbol planeet Pluto - bronsachtige kleur.
Afmeting bol: Diameter 11.4 cm of 4.5 inch / Hoogte incl. houder: 17.8 cm
Materiaal: plexiglas

Deze Mova planeten vind je bij Mezzo Gent in vele maten en modellen. Echter zijn deze planeten en wereldbollen heel geliefd en is de vraag veel groter is dan het aanbod. Daarom raden wij onze klanten aan wanneer er veel stock en keuze is en je er eentje wenst of iemand één cadeau wil geven ze tijdig te bestellen.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!