Onze winkel te Gent is gesloten van 2/9 tem. 7/9 - Online shoppen blijft mogelijk - kies voor verzending - Dit is GRATIS vanaf €60
 

MOVA wereldbol planeet Saturnus small

  • 179,95€

MOVA wereldbol, planeet Saturnus draait draadloos op zichzelf en werkt via licht en aardmagnetisme. Hét cadeau voor elk interieur! GRATIS VERZENDING Benelux

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 179,95€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Mova

Model: MG-45-SATURNUS

Tags:  mova wereldbolwereldbollenglobeglobesplaneetplanetenzonnestelselsaturnus

MOVA wereldbol

MOVA wereldbol planeet Saturnus small

Deze wereldbol, planeet van het merk Mova draait volledig op zichzelf in elke omgeving met omgevingslicht. Hij kan draaien op een voetje of een staander of hij draait zelf op je hand, hoe uniek is dit?! Er zijn geen batterijen noch koorden of kabels nodig om de planeet Saturnus te laten roteren.

Maar hoe werkt het nu precies? Verborgen zonnecellen gebruiken omgevingslicht voor het vermogen en de power. Het magnetische veld van de aarde zorgt voor de rotatie. Deze elementen werken samen om zo het mechanisme te laten werken, waardoor de bol in een heldere buitenste schil kan roteren. De bol beschikt namelijk over 2 lagen, een binnenste en buitenste laag. Het draaien gebeurt 100% geluidloos!

Wat is er speciaal aan Saturnus? Saturnus is zeker en vast de mooiste planeet in ons zonnestelsel! Deze mooie beige, geelachtige bol met prachtige ringen kan je met het blote oog waarnemen vanaf de aarde, ze lijkt net een heldere ster. De verst verwijderde ster die we kunnen waarnemen. Deze planeet werd vernoemd naar de Romeinse god van de landbouw en ze is de zesde planeet in ons zonnestelsel gerekend vanaf de zon.

Model en kleur: Mova wereldbol planeet Saturnus - beige, geelachtige kleur.
Afmeting bol: Diameter 11.4 cm of 4.5 inch / Hoogte incl. houder: 17.8 cm
Materiaal: plexiglas

Deze Mova planeten vind je bij Mezzo Gent in vele maten en modellen. Echter zijn deze planeten en wereldbollen heel geliefd en is de vraag veel groter dan het aanbod. Daarom raden wij onze klanten aan wanneer er veel stock en keuze is en je er eentje wenst of iemand één cadeau wil geven, ze tijdig te bestellen.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!