Onze winkel te Gent is gesloten van 2/9 tem. 7/9 - Online shoppen blijft mogelijk - kies voor verzending - Dit is GRATIS vanaf €60
 

MOVA wereldbol planeet Uranus small

  • 179,95€

MOVA wereldbol, planeet Uranus draait op zichzelf én werkt via licht en aardmagnetisme. Hét cadeau voor elk interieur! GRATIS VERZENDING in de Benelux

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 179,95€

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Merk: Mova

Model: MG-45-URANUS

Tags:  mova wereldbolwereldbollenglobeglobesplaneetplanetenzonnestelseluranus

MOVA wereldbol

MOVA wereldbol planeet Uranus small

Deze wereldbol, planeet van het merk Mova draait volledig op zichzelf in elke omgeving met omgevingslicht. Hij kan draaien op een voetje of een staander of hij draait zelf op je hand, hoe uniek is dit?! Er zijn geen batterijen noch koorden of kabels nodig om de planeet Uranus te laten roteren.

Maar hoe werkt het nu precies? Verborgen zonnecellen gebruiken omgevingslicht voor het vermogen en de power. Het magnetische veld van de aarde zorgt voor de rotatie. Deze elementen werken samen om zo het mechanisme te laten werken, waardoor de bol in een heldere buitenste schil kan roteren. De bol beschikt namelijk over 2 lagen, een binnenste en buitenste laag. Het draaien gebeurt 100% geluidloos!

Wat is er speciaal aan Uranus? Deze blauw gekleurde bol geeft meteen een frisse of hemelse indruk dankzij zijn prachtig blauwe kleuren. Deze planeet dankt haar naam aan de Romeinse god Ouranus en is de zevende planeet in ons zonnestelsel gerekend vanaf de zon. Ze wordt ook wel de ijsreus genoemd, het kan er ijzig koud zijn, tot wel -224 C°. Uranus, de bijna grootste planeet met de laagste temperatuur.

Model en kleur: Mova wereldbol planeet Uranus - blauwe koude kleur.
Afmeting bol: Diameter 11.4 cm of 4.5 inch / Hoogte incl. houder: 17.8 cm
Materiaal: plexiglas

Deze Mova planeten vind je bij Mezzo Gent in vele maten en modellen. Echter zijn deze planeten en wereldbollen heel geliefd en is de vraag veel groter dan het aanbod. Daarom raden wij onze klanten aan wanneer er veel stock en keuze is ze tijdig te bestellen.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!