Onze winkel te Gent is gesloten van 2/9 tem. 7/9 - Online shoppen blijft mogelijk - kies voor verzending - Dit is GRATIS vanaf €60
 

MOVA wereldbol planeet Venus small

  • 189,95€

MOVA wereldbol, planeet Venus draait draadloos op zichzelf. Werkt via licht en aardmagnetisme. Hét cadeau voor elk interieur! GRATIS VERZENDING in de Benelux!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 189,95€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Mova

Model: MG-45-VENUS

Tags:  mova wereldbolwereldbollenglobeglobesplaneetplanetenzonnestelselvenus

MOVA wereldbol

MOVA wereldbol planeet Venus small

Deze wereldbol, planeet van het merk Mova draait volledig op zichzelf in elke omgeving met omgevingslicht. Hij kan draaien op een voetje of een staander of hij draait zelf op je hand, hoe uniek is dit?! Er zijn geen batterijen noch koorden of kabels nodig om de planeet Venus te laten roteren.

Maar hoe werkt het nu precies? Verborgen zonnecellen gebruiken omgevingslicht voor het vermogen en de power. Het magnetische veld van de aarde zorgt voor de rotatie. Deze elementen werken samen om zo het mechanisme te laten werken, waardoor de bol in een heldere buitenste schil kan roteren. De bol beschikt namelijk over 2 lagen, een binnenste en buitenste laag. Het draaien gebeurt 100% geluidloos!

Wat is er speciaal aan Venus? Deze oranje gekleurde bol geeft meteen een warm en vrolijk gevoel dankzij de warme kleur en ze is de planeet die ons het meeste licht bezorgt na de zon en de maan. Ze heeft haar naam te danken aan de Romeinse godin van de liefde, Venus. Deze planeet is de tweede planeet in ons zonnestelsel gerekend vanaf de zon.

Model en kleur: Mova wereldbol planeet Venus - oranje warme kleur.
Afmeting bol: Diameter 11.4 cm of 4.5 inch / Hoogte incl. houder: 17.8 cm
Materiaal: plexiglas

Deze Mova planeten vind je bij Mezzo Gent in vele maten en modellen. Echter zijn deze planeten en wereldbollen heel geliefd en is de vraag veel groter dan het aanbod. Daarom raden wij onze klanten aan wanneer er veel stock en keuze is en je er graag eentje wenst of iemand één cadeau wil geven ze tijdig te bestellen!

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!