Onze winkel te Gent is gesloten van 2/9 tem. 7/9 - Online shoppen blijft mogelijk - kies voor verzending - Dit is GRATIS vanaf €60
 

MOVA wereldbol small relief en gebergtes

  • 189,95€

Een Mova wereldbol kopen? Deze prachtige globes mogen niet ontbreken in jouw interieur, een decoratie item waar iedereen blij van wordt! Shop deze wereldbollen bij Mezzo Gent - Grote Voorraad!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 189,95€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Mova

Model: MG-45-RBE

Tags:  mova wereldbolmovawereldbolwereldbollenglobeglobesearthaardesatellietfoto

MOVA wereldbol

MOVA werelbol small relief en gebergtes

Deze prachtige wereldbollen draaien helemaal op zichzelf, met of zonder een basis. De Mova werelbol small met relief en gebergtes draait in elke omgeving met omgevingsverlichting. Nooit eerder zag je zo een unieke wereldbol. Er zijn geen batterijen nodig en geen slordige koorden die afbreuk doen aan uw plezier. Ze werken helemaal draadloos, op zichzelf, vanaf hun basis. Verborgen zonnecellen gebruiken omgevingslicht voor het vermogen en de power, terwijl het magnetische veld van de aarde voor het nodige rotatie zorgt. Deze elementen werken samen om een muisstil mechanisme te laten werken, waardoor de bol in een heldere buitenste schil kan roteren. Elke MOVA wereldbol is stuk voor stuk, zo nauwkeurig gemonteerd dat het lijkt alsof de binnen- en buitenlagen één zijn - roterend zonder externe stroombron.

Model en kleur: Mova wereldbol waar de gebergtes op te zien zijn.
Afmeting wereldbol: Diameter 16 cm of 6 inch / Hoogte incl. houder - 22 cm
Materiaal: plexiglas

Deze Mova wereldbollen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Een ruim assortiment wereldbollen en planeten vind je bij Mezzo Gent.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!