Price
Price: 75199

Mr Maria

Nijntje lamp

Lamp van Nijntje voor de babykamer en kinderkamerLampen van Nijntje zijn dé bekende design verlichting in de vorm van een konijntje, het alom wereldwijde bekende konijn Nijntje is er in verschillende maten zoals Miffy mijn eerste lichte en Nijntje lamp 80cm,

Ze zijn verkrijgbaar vanaf de geboorte.
Ondertussen ontwierp Mr. Maria een ijsbeerlamp Nanuk, een bruine beert en Anana de olifantlamp. Al deze verlichting straalt eenvoud, schoonheid en rust uit! Ideaal dus om de babykamer of kinderkamer in te richten.

De ontwerpen zijn tijdloos en passen in ieders interieur. Ze zijn van duurzame kwaliteit, werken met LED licht én beschikken nu ook over een afstandsbediening waarmee je makkelijk de verlichting kan dimmen. Ze beschikken dus over verschillende standen.
Lamp Anana de olifant
159,00€ Excl. BTW: 159,00€

Lamp Anana de olifantLamp olifant AnanaAnana de olifant lamp dimbaar en led Deze Anana olifanten lamp is geschikt voor kinderen van elke leeftijd. Deze lampen zijn ook heel populair bij volwassenen. Deze charmante verlichting straalt een zacht licht en warme gloed uit en kan je dus zowel vinden in de kinderkamer als in een hip design interieur.De Anana olifant lamp heeft een dimbare LED verlichting en is 52 cm hoog.Afmeting - 44 x 44 x 52 cm  Materiaa..

Bestellen
Lamp Bruine beer S
124,95€ Excl. BTW: 124,95€

Lamp bruine beer SLamp bruine beer S dimbaar met led lichtDe bruine beer is wat verlegen aan zijn gezichtje te zien. Bij alles wat hij doet telt hij rustig af van tien naar nul, maar wanneer zijn vriendjes hem roepen rent hij onmiddellijk naar hen toe.Onze lieve vriend bruin de beer vindt het dan ook super belangrijk om elkaar steeds te omhelzen en graag te zien.Deze lampen van bruin de beer zijn ook heel populair bij volwassenen. Deze charmante verlichting straalt een zacht licht..

Bestellen
Lamp Bruine beer XL
189,00€ Excl. BTW: 189,00€

Lamp bruine beer XLLamp bruine beer XL dimbaar met led lichtDe bruine beer is wat verlegen aan zijn gezichtje te zien. Bij alles wat hij doet telt hij rustig af van tien naar nul, maar wanneer zijn vriendjes hem roepen rent hij onmiddellijk naar hen toe.Onze lieve vriend bruin de beer vindt het dan ook super belangrijk om elkaar steeds te omhelzen en graag te zien.Deze lampen van bruin de beer zijn ook heel populair bij volwassenen. Deze charmante verlichting straalt een zacht lic..

Bestellen
Lamp Nanouk de ijsbeer Lamp Nanouk de ijsbeer Sold out
Lamp Nanouk de ijsbeer
129,00€ Excl. BTW: 129,00€

Lamp Nanouk ijsbeerLamp ijsbeer NanoukAnana de olifant lamp dimbaar en led Deze Nanouk ijsbeer lamp is geschikt voor kinderen van elke leeftijd. Deze lampen zijn ook heel populair bij volwassenen. Deze charmante verlichting straalt een zacht licht en warme gloed uit en kan je dus zowel vinden in de kinderkamer als in een hip design interieur.De Nanouk ijsbeer lamp heeft een dimbare LED verlichting en is 42 cm hoog.Afmeting - 35 x 42 x 42 cm  Materiaal..

Sold out
Lamp Smiley Lamp Smiley Sold out
Lamp Smiley
129,00€ Excl. BTW: 129,00€

Lamp SmileyLamp smiley dimbaar met led lichtDeze happy Smiley is geschikt voor kinderen van elke leeftijd, vanaf de geboorte en maakt je kleintje al heel snel aan het lachen.Van deze smiley wordt men direct happy.Deze lampen van Smiley zijn ook heel populair bij volwassenen. Deze charmante verlichting straalt een zacht licht en warme gloed uit en maakt iedereen in een seconde tijd blij en positief,ook al hebben we een regenachtige dag.De lamp Smiley heeft een dimbare LED verl..

Sold out
Nijntje lamp - Eerste oplaadbaar lichtje Nijntje lamp - Eerste oplaadbaar lichtje Sold out
Nijntje lamp - Eerste oplaadbaar lichtje
75,00€ Excl. BTW: 75,00€

Nijntje lamp - Eerste oplaadbaar lichtjeNijntje lamp oplaadbaar en dimbaar en led De Nijntje lampen Eerste lichtje oplaadbaar zijn geschikt voor kinderen van elke leeftijd, maar ook vanaf de geboorte. Ze zijn oplaadbaar met een usb - poort en makkelijk mee te nemen op vakantie of bij oma en opa. Deze lamp wordt al snel onmisbaar voor je kleintje.Deze lampen van Nijntje zijn ook heel gewild en populair bij volwassenen.Nijntje is verkrijgbaar in verschillende groottes, je kan Nijntj..

Sold out
Nijntje lamp XL Nijntje lamp XL Sold out
Nijntje lamp XL
199,00€ Excl. BTW: 199,00€

Nijntje lamp XLNijntje lamp dimbaar en led De Nijntje lampen zijn geschikt voor kinderen van elke leeftijd, vanaf de geboorte. Deze lampen van Nijntje zijn ook heel gewild en populair bij volwassenen. Deze charmante verlichting straalt een zacht licht en warme gloed uit en kan je dus zowel vinden in de kinderkamer als in een hip design interieur.Nijntje is verkrijgbaar in verschillende groottes, je kan Nijntje vinden in small en XL versies. De Nijntje XL versie..

Sold out
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7