Price
Price: 8990

Rose in April

Rose in April

Rose in April hét merk dat het alom geliefde konijntje Joseph le lapin bedacht

Rose in april is een heel mooi verhaal van hoe alles begon!

Elodie, de bedenker van dit merk ontwierp Rose in april in 2012, vlak na de geboorte van haar dochter Rose. Nadat Elodie bijna 15 jaar in de grote textieldistributie werkte, wat voor haar een heel grote leerschool was, was het voor haar tijd haar eigen weg in te slaan en leuke kinderartikelen, lamp kinderkamer, nachtlamp baby, geboortecadeau, knuffels, dekens en veel meer te ontwerpen.

Waarom April? Rose in April is een magisch verhaal, haar hond heet April en de dochter dus Rose.
In 2015 stapte de zus van Elodie, Eugenie mee in het "Rose in April" verhaal, wat voor Eugenie een enorm gevoel van vreugde en blijdschap gaf.

Joseph het konijn, "Joseph le lapin' genaamd werd geboren! Dit prachtige licht in de vorm van een konijn is een uniek stuk dat op geen ander lijkt!
Zittend op het nachtkastje van uw kind of op een plank, is Joseph het ideale konijn nachtlampje, hij zal over je kleintje waken totdat hij in slaap valt. Aangezien Joseph met LED-verlichting werkt, is er geen risico dat de kleintjes hun vingers verbranden!
Dit konijnenlampje is geliefd bij klein én groot!
Rose in April - Lamp Joseph le lapin Lampe
89,90€ Excl. BTW: 89,90€

Rose in April Rose in AprilRose in April - Joseph le lapinJoseph le lapin handgemaakte lamp Deze LED nachtlamp JOSEPH LE LAPIN van het mooie Franse merk Rose in April is handgemaakt en geschikt voor kinderen van elke leeftijd. De lampen zijn perfect te vinden in de kinderkamer als in een cool design interieur. Het konijntje Joseph le lapin kan je plaatsen op een nachtkastje, op een commode of tussen de boeken op een boekenrek. Eens hij neerzit kijkt deze konijnen lamp je heel lief aan, zij..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1