Secrid miniwallet Dutch Martin olijf

  • 64,50€

Secrid miniwallet Dutch Martin, dé veilige lederen portemonnee voor hem of haar die alles graag bij zich heeft. Ruim assortiment te Mezzo Gent

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 64,50€

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Merk: Secrid

Model: SEMINI-DUMAOL

Tags:  secrid miniwallet

Secrid

Secrid miniwallet Dutch Martin olijf

Deze wallet bestaat uit een cardprotector waar je tot zes kaarten kan instoppen. Wens je maar één kaart mee te nemen dan zal ook deze mooi in de case blijven zitten en er onmogelijk uitvallen. Het is een handig, compacte portemonnee met een drukknop als extra veiligheid. De lederen miniwallet is een ideaal model voor de vrouw. Makkelijk weg te stoppen in de handtas. De Secrid miniwallet zorgt ervoor dat je betaalkaarten, zowel credit als debet kaarten beveiligd zijn tegen fraude en het mechanisme zorgt ervoor dat je met één klik aan de zwarte knop je kaarten tevoorschijn kan laten komen en je ze er op die manier makkelijk kan uithalen.

De kaarten kunnen dankzij deze kaarthouder onmogelijk breken en zijn beschermd tegen fraude.

In deze portefeuille kan je tot 6 betaalkaarten steken, extra kaarten zoals visitekaartjes, parkeerticket of een badge. Briefjesgeld en munten kan je hier ook in kwijt waardoor je alles makkelijk bij de hand hebt. Portefeuilles van Secrid zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Wat zijn nu de kenmerken voor de Secrid miniwallet dutch martin olijf?

Dutch Martin Secrid is voorzien van een speciaal ontworpen leder, vervaardigd in Nederland. De naam Dutch Martin is dan ook te danken aan de ontwerper.

1-6 kaarten (4 bedrukte of 6 platte)
4 extra kaarten Bankbiljetten Visitekaartjes Bonnetjes
Kleur: olijf met chocolade kaarthouder
Afmetingen: 6,5 x 10,2 x 2,1 cm.

OP ZOEK NAAR EEN HANDIG CADEAU VOOR MAN OF VROUW OF WIL JE JEZELF EENS EEN LEUK GESCHENK DOEN? ONTDEK DAN DEZE LEDEREN SECRID MINIWALLET

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!