Kom langs of shop online en kies voor afhaling in de winkel of voor GRATIS verzending vanaf €60 - winkel op maandag gesloten
 

Secrid slim wallet Cubic Black-Red kaarthouder en portemonnee

  • 54,50€

SECRID slim wallet Cubic Black en Red - compact, veilig en de kaarten zijn beschermd - Deze Secrids slim wallet is mee met z'n tijd! Grote voorraad en keuze te Mezzo Gent!

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 54,50€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Secrid

Model: SESLIM-CUBBLARED

Tags:  secridslimwalletslimwalletportefeuilleportemonneeblackzwartredroodcubic

Secrid slim wallet

Secrid slim wallet Cubic Black-Red kaarthouder en portemonnee

De Secrid slim wallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukknop, wat ervoor zorgt dat de wallet nog dunner is dan alle andere wallets. Het mechanisme van de Secrid zorgt ervoor dat je met één eenvoudige beweging toegang krijgt tot je kaarten. De kaarten worden beschermd tegen buigen, breken en draadloze communicatie dankzij de aluminium behuizing.

Het leder dat wordt gebruikt voor deze slim wallets van Secrid is aniline geverfd en is gemaakt uit runderhuiden van Europa met een volnerf basis. Deze verschillende wallets van Secrid hebben dan ook telkens een unieke stijl en textuur.

De slimwallet heeft de mogelijkheid tot het dragen van: 4-6 kaarten (4 bedrukte kaarten of 6 platte kaarten) 6 extra kaarten,  Bankbiljetten,  Visitekaartjes,  Bonnetjes
Afmetingen: 6,8 x 10,2 x 1,6 cm

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!