Secrid slimwallet Basket brown

  • 49,50€

Secrid slimwallet basket brown is dé veilige lederen en smalste portemonnee waarbij je alles compact bij de hand hebt gemaakt van geweven leder. Ruim assortiment te Mezzo Gent

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 49,50€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Secrid

Model: SESLIM-BASKBRO

Tags:  secrid slimwallet

Secrid

Secrid slimwallet Basket brown

Deze wallet bestaat uit een cardprotector waar je tot zes kaarten kan instoppen. Wens je maar één kaart mee te nemen dan zal ook deze mooi in de case blijven zitten en er onmogelijk uitvallen. Het is een handig, compacte portemonnee zonder een drukknop, waardoor hij de smalste is in zijn soort. De lederen slimwallet is een ideaal model voor zowel man als vrouw, waar je al het nodige gemakkelijk in weg kan stoppen. De Secrid slimwallet zorgt ervoor dat je betaalkaarten, zowel credit als debet kaarten beveiligd zijn tegen fraude en het mechanisme zorgt ervoor dat je met één klik aan de zwarte knop je kaarten tevoorschijn kan laten komen en je ze er op die manier gemakkelijk kan uithalen.

De kaarten kunnen dankzij deze kaarthouder onmogelijk breken en zijn beschermd tegen fraude.

In deze portefeuille kan je tot 6 betaalkaarten steken, extra kaarten zoals visitekaartjes, parkeerticket of een badge. Briefjesgeld en munten kan je hier ook in kwijt waardoor je alles makkelijk bij de hand hebt. Portefeuilles van Secrid zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Wat zijn nu de kenmerken voor de Secrid slimwallet basket brown?

Basket Secrid is gemaakt uit een geweven lederen oppervlak met stoere look dat uit Nederland komt, hoe meer je deze gebruikt hoe knapper de look!

1-6 kaarten (4 bedrukte of 6 platte)
4 extra kaarten Bankbiljetten Visitekaartjes Bonnetjes
Kleur: zwart met geel stiksel en gele kaarthouder
Afmetingen: 6,8 x 10,2 x 1,6 cm.

OP ZOEK NAAR EEN HANDIG CADEAU VOOR MAN OF VROUW OF WIL JE JEZELF EENS EEN LEUK GESCHENK DOEN? ONTDEK DAN DEZE LEDEREN SECRID SLIMWALLET

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!