Secrid twin wallet veg navy blauw

  • 89,50€

Secrid twin wallet veg navy blauw is veilig en praktisch. Deze praktische portemonnee voor hem of haar is een echte must-have! GRATIS VERZENDING Benelux

Verlanglijst

Product vergelijk

Excl. BTW: 89,50€

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Secrid

Model: SETWIN-VEGNAV

Tags:  secrid twin wallet

Secrid

Secrid twin wallet veg navy blauw

De Secrid twin wallet bestaat uit twee card protectors, welke één geheel vormen. Deze kaarthouder is de grootste van zijn soort, maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid. Deze portemonnee is perfect van formaat en vorm voor zowel man als vrouw. Ze is compact, daarmee bedoelen we dat je je wallet makkelijk kan wegstoppen zonder dat hij in de weg zit. De veg portefeuille van Secrid is vervaardigd in Italië op een plantaardige manier. Hierbij werden geen chemicaliën gebruikt en is dus een 100% natuurlijk product. Dit modelletje is langs de buitenkant de navy blauwe kleur maar langs de binnenzijde heeft hij een rood, bordeaux kleur.

Het mechanisme van de Secrid zorgt ervoor dat je met één eenvoudige beweging toegang krijgt tot je kaarten. Je hoeft enkel maar aan de zwarte knop onderaan te klikken en daar komen je kaarten tevoorschijn!

Wist je dat er veel fraude van op afstand kan gebeuren? En dit zonder dat je het door hebt. Dankzij de cardprotector wordt draadloze communicatie geblokkeerd en zijn je kaarten beschermd tegen diefstal van geld of privé gegevens! Een ander voordeel is dat de kaarten niet kunnen buigen of breken. Het leer dat wordt gebruikt voor deze twin wallet is aniline geverfd en is gemaakt uit runderhuiden van Europa met een volnerf basis met telkens een unieke stijl en textuur. Geen enkele Secrid portefeuille is dus exact dezelfde!

Wat zijn nu de kenmerken voor de Secrid twin wallet?
8-12 kaarten (12 platte of 8 met bedrukking)
4 extra kaarten Bankbiljetten Visitekaartjes Bonnetjes
Afmetingen: 7 x 10,2 x 2,5 cm.

OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL GESCHENK OF WIL JE JEZELF EENS EEN LEUK CADEAU DOEN? ONTDEK DAN DEZE LEDEREN SECRID VEG TWIN WALLET.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!