Dit is de online catalogus van Mezzo Gent. Voor een bestelling kan u ons steeds contacteren op het nummer 32 (0)9 223 90 51.
 
Price
Price: 00

SECRID twin wallet

Secrid

Secrid twin wallet

Deze wallet bestaat uit twee cardprotectors, welke één geheel vormen en is de grootste in zijn soort, maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid. Deze portemonnee is perfect van formaat en vorm voor zowel man als vrouw. Een compacte portemonnee, dus makkelijk weg te stoppen in je broekzak, zonder dat hij in de weg zit.

Wat is er speciaal aan de Secrid twin wallet? Je kan er acht tot twaalf kaarten insteken, (12 platte of 8 met bedrukking). Vier extra kaarten zoals visitekaartjes, parkeerticket of badge, alsook briefjesgeld en munten kan je hier ook makkelijk in wegstoppen. Met deze portefeuille heb je heel handig alles bij de hand.

In de dubbele kaarthouder zijn vele kleuren en modellen beschikbaar, waaronder crisple, original, veg, vintage, matte. De keuze bij de twin modellen zijn niet zo uitgebreid als bij de andere modellen.

Secrid twin wallet crisple roze floral Secrid twin wallet crisple roze floral Sold out
Secrid twin wallet crisple roze floral
79,50€ Excl. BTW: 79,50€

SecridSecrid twin wallet crisple roze floralDe Secrid twin wallet bestaat uit twee card protectors, welke één geheel vormen. Deze kaarthouder is de grootste van zijn soort, maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid. Deze portemonnee is perfect van formaat en vorm voor zowel man als vrouw. Ze is compact, daarmee bedoelen we dat je je wallet makkelijk kan wegstoppen zonder dat hij in de weg zit. Dit crisple model is uiterst bestand tegen vlekken en krassen waardoor deze kaarthouder ee..

Sold out
Secrid twin wallet matte zwart
74,50€ Excl. BTW: 74,50€

SecridSecrid twin wallet matte zwartDe Secrid twin wallet bestaat uit twee card protectors, welke één geheel vormen. Deze kaarthouder is de grootste van zijn soort, maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid. Deze portemonnee is perfect van formaat en vorm voor zowel man als vrouw. Ze is compact, daarmee bedoelen we dat je je wallet makkelijk kan wegstoppen zonder dat hij in de weg zit. Deze matte lederen portemonnee heeft net zoals het original model een klassieke glans. H..

Bestellen
Secrid twin wallet original groen Secrid twin wallet original groen Sold out
Secrid twin wallet original groen
74,50€ Excl. BTW: 74,50€

SecridSecrid twin wallet original groenDe Secrid twin wallet bestaat uit twee card protectors, welke één geheel vormen. Deze kaarthouder is de grootste van zijn soort, maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid. Deze portemonnee is perfect van formaat en vorm voor zowel man als vrouw. Ze is compact, daarmee bedoelen we dat je je wallet makkelijk kan wegstoppen zonder dat hij in de weg zit. Deze lederen portemonnee original met een klassieke glans of zachtheid blijft de favo..

Sold out
Secrid twin wallet perforated cognac Secrid twin wallet perforated cognac Sold out
Secrid twin wallet perforated cognac
79,50€ Excl. BTW: 79,50€

SecridSecrid twin wallet perforated cognacDe Secrid twin wallet bestaat uit twee card protectors, welke één geheel vormen. Deze kaarthouder is de grootste van zijn soort, maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid. Deze portemonnee is perfect van formaat en vorm voor zowel man als vrouw. Ze is compact, daarmee bedoelen we dat je je wallet makkelijk kan wegstoppen zonder dat hij in de weg zit. Deze lederen portemonnee met gaatjes is een klassiek model met fijn afgewerkt lede..

Sold out
Secrid twin wallet perforated zwart Secrid twin wallet perforated zwart Sold out
Secrid twin wallet perforated zwart
79,50€ Excl. BTW: 79,50€

SecridSecrid twin wallet perforated zwartDe Secrid twin wallet bestaat uit twee card protectors, welke één geheel vormen. Deze kaarthouder is de grootste van zijn soort, maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid. Deze portemonnee is perfect van formaat en vorm voor zowel man als vrouw. Ze is compact, daarmee bedoelen we dat je je wallet makkelijk kan wegstoppen zonder dat hij in de weg zit. Deze lederen portemonnee met gaatjes is een klassiek model met fijn afgewerkt leder..

Sold out
Secrid twin wallet veg navy blauw Secrid twin wallet veg navy blauw Sold out
Secrid twin wallet veg navy blauw
89,50€ Excl. BTW: 89,50€

SecridSecrid twin wallet veg navy blauwDe Secrid twin wallet bestaat uit twee card protectors, welke één geheel vormen. Deze kaarthouder is de grootste van zijn soort, maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid. Deze portemonnee is perfect van formaat en vorm voor zowel man als vrouw. Ze is compact, daarmee bedoelen we dat je je wallet makkelijk kan wegstoppen zonder dat hij in de weg zit. De veg portefeuille van Secrid is vervaardigd in Italië op een plantaardige manier. Hierbij werden..

Sold out
Secrid twin wallet vintage oker Secrid twin wallet vintage oker Sold out
Secrid twin wallet vintage oker
74,50€ Excl. BTW: 74,50€

SecridSecrid twin wallet vintage okerDe Secrid twin wallet bestaat uit twee card protectors, welke één geheel vormen. Deze kaarthouder is de grootste van zijn soort, maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid. Deze portemonnee is perfect van formaat en vorm voor zowel man als vrouw. Ze is compact, daarmee bedoelen we dat je je wallet makkelijk kan wegstoppen zonder dat hij in de weg zit. Dit vintage leder model lijkt net een afgewassen portemonnee, hij werd lichtjes opgeschuurd waard..

Sold out
Secrid twinwallet Crisple Black Secrid twinwallet Crisple Black Sold out
Secrid twinwallet Crisple Black
79,50€ Excl. BTW: 79,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Crisple BlackDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hij mak..

Sold out
Secrid twinwallet Crisple Camo taupe - LAATSTE
79,50€ Excl. BTW: 79,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Crisple Camo taupeDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hi..

Bestellen
Secrid twinwallet Cubic black-blue Secrid twinwallet Cubic black-blue Sold out
Secrid twinwallet Cubic black-blue
79,50€ Excl. BTW: 79,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Cubic black-blueDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hij ..

Sold out
Secrid twinwallet Dutch Martin Whiskey Secrid twinwallet Dutch Martin Whiskey Sold out
Secrid twinwallet Dutch Martin Whiskey
89,50€ Excl. BTW: 89,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Dutch Martin WhiskeyDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat ..

Sold out
Secrid twinwallet Indigo Secrid twinwallet Indigo Sold out
Secrid twinwallet Indigo
89,95€ Excl. BTW: 89,95€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet IndigoDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hij makkelijk ..

Sold out
Secrid twinwallet Matte - LAATSTE
74,50€ Excl. BTW: 74,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Matte BlueDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hij makkel..

Bestellen
Secrid twinwallet Matte Green - OUT Secrid twinwallet Matte Green - OUT Sold out
Secrid twinwallet Matte Green - OUT
74,50€ Excl. BTW: 74,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Matte GreenDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hij makke..

Sold out
Secrid twinwallet Matte Purple - LAATSTE Secrid twinwallet Matte Purple - LAATSTE Sold out
Secrid twinwallet Matte Purple - LAATSTE
74,50€ Excl. BTW: 74,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Matte PurpleDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hij makk..

Sold out
Secrid twinwallet Nile Black Secrid twinwallet Nile Black Sold out
Secrid twinwallet Nile Black
89,50€ Excl. BTW: 89,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Nile BlackDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hij makkel..

Sold out
Secrid twinwallet Nile Brown - LAATSTE Secrid twinwallet Nile Brown - LAATSTE Sold out
Secrid twinwallet Nile Brown - LAATSTE
89,50€ Excl. BTW: 89,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Nile BrownDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hij makkel..

Sold out
Secrid twinwallet Nile Red - LAATSTE
89,50€ Excl. BTW: 89,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Nile RedDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hij makkelij..

Bestellen
Secrid twinwallet Original Black Secrid twinwallet Original Black Sold out
Secrid twinwallet Original Black
74,50€ Excl. BTW: 74,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Original BlackDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hij ma..

Sold out
Secrid twinwallet Original Cognac-Brown Secrid twinwallet Original Cognac-Brown Sold out
Secrid twinwallet Original Cognac-Brown
74,50€ Excl. BTW: 74,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Original Cognac-BrownDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat..

Sold out
Secrid twinwallet Original Fuchsia - LAATSTE
74,50€ Excl. BTW: 74,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Original FuchsiaDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hij ..

Bestellen
Secrid twinwallet Original Red-Red Secrid twinwallet Original Red-Red Sold out
Secrid twinwallet Original Red-Red
74,50€ Excl. BTW: 74,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Original Red-RedDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hij ..

Sold out
Secrid twinwallet Recycled Naturel - OUT Secrid twinwallet Recycled Naturel - OUT Sold out
Secrid twinwallet Recycled Naturel - OUT
74,50€ Excl. BTW: 74,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Recycled NaturelDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hij ..

Sold out
Secrid twinwallet Vintage Black
74,50€ Excl. BTW: 74,50€

Secrid twinwalletSecrid twinwallet Vintage BlackDe Secrid twinwallet is uitgerust met twee card protectors, klein, compact en handig van formaat. Deze wallet is de grootste onder de wallets maar nog steeds klein qua opbergmogelijkheid en is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De twinwallet van secrid is groter maar nog steeds compact qua formaat zodat hij mak..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 26