Dit is de online catalogus van Mezzo Gent. Voor een bestelling kan u ons steeds contacteren op het nummer 32 (0)9 223 90 51.
 
Price
Price: 00

SECRID slimwallet

SECRID slimwallet

Slimwallet van Secrid zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

In ons assortiment vind je onder andere Secrid slimwallet matte zwart, Secrid slimwallet vintage chocolate, Secrid slimwallet original black, Secrid slimwallet cognac, Secrid slimwallet crisple.

Had u graag een slim wallet model van Secrid die niet terug te vinden is in ons assortiment? Bel onze winkel te Gent, wij helpen u graag verder!
Secrid slim wallet Cubic Black-Red kaarthouder en portemonnee Secrid slim wallet Cubic Black-Red kaarthouder en portemonnee Sold out
Secrid slim wallet Cubic Black-Red kaarthouder en portemonnee
54,50€ Excl. BTW: 54,50€

Secrid slim walletSecrid slim wallet Cubic Black-Red kaarthouder en portemonneeDe Secrid slim wallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet..

Sold out
Secrid slimwallet Basket brown
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

SecridSecrid slimwallet Basket brownDeze wallet bestaat uit een cardprotector waar je tot zes kaarten kan instoppen. Wens je maar één kaart mee te nemen dan zal ook deze mooi in de case blijven zitten en er onmogelijk uitvallen. Het is een handig, compacte portemonnee zonder een drukknop, waardoor hij de smalste is in zijn soort. De lederen slimwallet is een ideaal model voor zowel man als vrouw, waar je al het nodige gemakkelijk in weg kan stoppen. De Secrid slimwallet zorgt ervoor dat ..

Bestellen
Secrid slimwallet Crisple Black
54,50€ Excl. BTW: 54,50€

SecridSecrid slimwallet Crisple BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukknop, wa..

Bestellen
Secrid slimwallet Crisple Black-Gold
54,50€ Excl. BTW: 54,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Crisple Black-GoldDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet g..

Bestellen
Secrid slimwallet Crisple blauw Secrid slimwallet Crisple blauw Sold out
Secrid slimwallet Crisple blauw
54,50€ Excl. BTW: 54,50€

SecridSecrid slimwallet Crisple blauwDeze wallet bestaat uit een cardprotector waar je tot zes kaarten kan instoppen. Wens je maar één kaart mee te nemen dan zal ook deze mooi in de case blijven zitten en er onmogelijk uitvallen. Het is een handig, compacte portemonnee zonder een drukknop, waardoor hij de smalste is in zijn soort. De lederen slimwallet is een ideaal model voor zowel man als vrouw, waar je al het nodige gemakkelijk in weg kan stoppen. De Secrid slimwallet zorgt ervoor dat..

Sold out
Secrid slimwallet Cubic Black - OUT Secrid slimwallet Cubic Black - OUT Sold out
Secrid slimwallet Cubic Black - OUT
54,50€ Excl. BTW: 54,50€

SecridSecrid slimwallet Cubic BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukknop, wat ..

Sold out
Secrid slimwallet Dutch Martin Bordeaux - OUT Secrid slimwallet Dutch Martin Bordeaux - OUT Sold out
Secrid slimwallet Dutch Martin Bordeaux - OUT
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Dutch Martin BordeauxDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet gee..

Sold out
Secrid slimwallet Dutch Martin Nightblue
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Dutch Martin NightblueDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet ge..

Bestellen
Secrid slimwallet Dutch Martin olijf
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

SecridSecrid slimwallet Dutch Martin olijfDeze wallet bestaat uit een cardprotector waar je tot zes kaarten kan instoppen. Wens je maar één kaart mee te nemen dan zal ook deze mooi in de case blijven zitten en er onmogelijk uitvallen. Het is een handig, compacte portemonnee zonder een drukknop, waardoor hij de smalste is in zijn soort. De lederen slimwallet is een ideaal model voor zowel man als vrouw, waar je al het nodige gemakkelijk in weg kan stoppen. De Secrid slimwallet zorgt ervoo..

Bestellen
Secrid slimwallet Dutch Martin Whiskey Secrid slimwallet Dutch Martin Whiskey Sold out
Secrid slimwallet Dutch Martin Whiskey
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Dutch Martin WhiskeyDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen..

Sold out
Secrid slimwallet Indigo 3 Blue - LAATSTE Secrid slimwallet Indigo 3 Blue - LAATSTE Sold out
Secrid slimwallet Indigo 3 Blue - LAATSTE
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Indigo 3 BlueDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukkn..

Sold out
Secrid slimwallet Indigo Blue Rust Secrid slimwallet Indigo Blue Rust Sold out
Secrid slimwallet Indigo Blue Rust
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Indigo Blue RustDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen dru..

Sold out
Secrid slimwallet Matte Black
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Matte BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukknop..

Bestellen
Secrid slimwallet Matte Green-Black
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Matte Green-BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen dr..

Bestellen
Secrid slimwallet Matte Grey-Black - OUT Secrid slimwallet Matte Grey-Black - OUT Sold out
Secrid slimwallet Matte Grey-Black - OUT
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Matte Grey-BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen dru..

Sold out
Secrid slimwallet Matte nacht blauw
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

SecridSecrid slimwallet Matte nacht blauwDeze wallet bestaat uit een cardprotector waar je tot zes kaarten kan instoppen. Wens je maar één kaart mee te nemen dan zal ook deze mooi in de case blijven zitten en er onmogelijk uitvallen. Het is een handig, compacte portemonnee zonder een drukknop, waardoor hij de smalste is in zijn soort. De lederen slimwallet is een ideaal model voor zowel man als vrouw, waar je al het nodige gemakkelijk in weg kan stoppen. De Secrid slimwallet zorgt ervoor..

Bestellen
Secrid slimwallet Matte Petrol - OUT Secrid slimwallet Matte Petrol - OUT Sold out
Secrid slimwallet Matte Petrol - OUT
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Matte PetrolDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukkno..

Sold out
Secrid slimwallet Matte zwart/geel Secrid slimwallet Matte zwart/geel Sold out
Secrid slimwallet Matte zwart/geel
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

SecridSecrid slimwallet Matte zwart/geelDeze wallet bestaat uit een cardprotector waar je tot zes kaarten kan instoppen. Wens je maar één kaart mee te nemen dan zal ook deze mooi in de case blijven zitten en er onmogelijk uitvallen. Het is een handig, compacte portemonnee zonder een drukknop, waardoor hij de smalste is in zijn soort. De lederen slimwallet is een ideaal model voor zowel man als vrouw, waar je al het nodige gemakkelijk in weg kan stoppen. De Secrid slimwallet zorgt ervoor ..

Sold out
Secrid slimwallet Matte zwart/rood Secrid slimwallet Matte zwart/rood Sold out
Secrid slimwallet Matte zwart/rood
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

SecridSecrid slimwallet Matte zwart/roodDeze wallet bestaat uit een cardprotector waar je tot zes kaarten kan instoppen. Wens je maar één kaart mee te nemen dan zal ook deze mooi in de case blijven zitten en er onmogelijk uitvallen. Het is een handig, compacte portemonnee zonder een drukknop, waardoor hij de smalste is in zijn soort. De lederen slimwallet is een ideaal model voor zowel man als vrouw, waar je al het nodige gemakkelijk in weg kan stoppen. De Secrid slimwallet zorgt ervoor ..

Sold out
Secrid slimwallet Nile Black
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Nile BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukknop,..

Bestellen
Secrid slimwallet Nile Brown Secrid slimwallet Nile Brown Sold out
Secrid slimwallet Nile Brown
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Nile BrownDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukknop,..

Sold out
Secrid slimwallet Original Black
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Original BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukk..

Bestellen
Secrid slimwallet Original Bordeaux Secrid slimwallet Original Bordeaux Sold out
Secrid slimwallet Original Bordeaux
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Original BordeauxDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen dr..

Sold out
Secrid slimwallet Original Cognac-Brown
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Original Cognac-BrownDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet gee..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 47