SECRID slimwallet

SECRID slimwallet

Slimwallet van Secrid zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

In ons assortiment vind je onder andere Secrid slimwallet matte zwart, Secrid slimwallet vintage chocolate, Secrid slimwallet original black, Secrid slimwallet cognac, Secrid slimwallet crisple.

Had u graag een slim wallet model van Secrid die niet terug te vinden is in ons assortiment? Bel onze winkel te Gent, wij helpen u graag verder!
Secrid slimwallet Crisple Black
54,50€ Excl. BTW: 54,50€

SecridSecrid slimwallet Crisple BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukknop, wa..

Bestellen
Secrid slimwallet Crisple Black-Gold
54,50€ Excl. BTW: 54,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Crisple Black-GoldDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet g..

Bestellen
Secrid slimwallet Cubic Black - LAATSTE
54,50€ Excl. BTW: 54,50€

SecridSecrid slimwallet Cubic BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukknop, wat ..

Bestellen
Secrid slimwallet Dutch Martin Bordeaux - OUT
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Dutch Martin BordeauxDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet gee..

Bestellen
Secrid slimwallet Dutch Martin Nightblue
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Dutch Martin NightblueDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet ge..

Bestellen
Secrid slimwallet Dutch Martin Whiskey
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Dutch Martin WhiskeyDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen..

Bestellen
Secrid slimwallet Indigo 3 Blue
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Indigo 3 BlueDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukkn..

Bestellen
Secrid slimwallet Indigo Blue Rust
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Indigo Blue RustDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen dru..

Bestellen
Secrid slimwallet Matte Black
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Indigo Matte BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen d..

Bestellen
Secrid slimwallet Matte Green-Black
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Indigo Matte Green-BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet ..

Bestellen
Secrid slimwallet Matte Grey-Black - OUT
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Indigo Matte Grey-BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet g..

Bestellen
Secrid slimwallet Matte Petrol - OUT
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Indigo Matte PetrolDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen ..

Bestellen
Secrid slimwallet Nile Black
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Indigo Nile BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen dr..

Bestellen
Secrid slimwallet Nile Brown
64,50€ Excl. BTW: 64,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Indigo Nile BrownDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen dr..

Bestellen
Secrid slimwallet Original Black
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Original BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukk..

Bestellen
Secrid slimwallet Original Bordeaux - OUT
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Original BordeauxDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen dr..

Bestellen
Secrid slimwallet Original Cognac-Brown
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Original Cognac-BrownDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet gee..

Bestellen
Secrid slimwallet Original Green
49,50€ Excl. BTW: 49,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Original GreenDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukk..

Bestellen
Secrid slimwallet Perforated Black
54,50€ Excl. BTW: 54,50€

SecridSecrid slimwallet Perforated BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukknop,..

Bestellen
Secrid slimwallet Perforated Cognac
54,50€ Excl. BTW: 54,50€

SecridSecrid slimwallet Perforated CognacDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukknop..

Bestellen
Secrid slimwallet Prism Black - LAATSTE
54,50€ Excl. BTW: 54,50€

SecridSecrid slimwallet Prism BlackDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukknop, wat ervoo..

Bestellen
Secrid slimwallet Prism Stone - LAATSTE
54,50€ Excl. BTW: 54,50€

SecridSecrid slimwallet Prism StoneDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen drukknop, wat ervoo..

Bestellen
Secrid slimwallet Rango Blue-Titanium
54,50€ Excl. BTW: 54,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Rango Blue-TitaniumDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen ..

Bestellen
Secrid slimwallet Rango Brown-Brown
54,50€ Excl. BTW: 54,50€

Secrid slimwalletSecrid slimwallet Rango Brown-BrownDe Secrid slimwallet is klein, compact en handig van formaat. Klein maar eigenlijk verrassend groot qua opbergmogelijkheid. Deze wallet is dan ook de meest iconische wallet en een musthave voor man én vrouw. Heerlijk compact wil zeggen dat deze wallet eenvoudig weg te bergen is zonder dat hij in de weg zit. De slimwallet is zo smal dat hij makkelijk in de broekzak weg te stoppen is. In tegenstelling tot de miniwallet heeft de slimwallet geen dr..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 32