Price
Price: 00

Spelletjes

Spelletjes

Spelletjes voor elke leeftijd

Gezelschapsspelletjes kopen? Wij kunnen een assortiment aanbieden van vele verschillende soorten en de leukste spelletjes spelletjes voor meiden of stoere jongens, gezelschapsspellen volwassenen of voor kinderen, we hebben ze allemaal! Zo is er het leuke Zweeds merk Koelkastpoezie met grappige gespreksstarters, perfecte spelletjes tijdens Kerstavond of Oudejaar om met familie en vrienden te spelen. Hou je van gezelschapsspelletjes spelen met je kinderen dan zijn deze op kindermaat verkrijgbaar. Ontdek ook de leukste 3-D puzzels in allerlei dieren waaronder de populaire dino is een puzzelspel waarbij je jezelf kan beighouden. Maar ook voor onze volwassen die houden van puzzels maken hebben we een grappige keuze met speciale prints en met 1000 puzzelstukjes.

Ga je graag op vakantie ontdek dan zeker onze spelletjes voor op reis, deze zijn compact en klein zodat je ze handig kan meenemen op het vliegtuig. Tijdens een lange rit met de wagen heeft het Nederlands merk Kikkerland de ideale auto spelletjes. Bij aankomst kan je onze spelletjes voor buiten uittesten of zet je geheugen aan het werk dankzij onze denkspelen en ze je tegenstander schaakmat met ons prachtig schaakspel van Umbra.


Card games I'm not saying your stupid Koelkastpoezie
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

Card gamesCard games I'm not saying you're stupid KoelkastpoezieNice card game, english version, i’m not saying you're stupid! A fun and fresh game featuring over 400 questions that are random, hilarious and almost impossible to answer just right. How long can a dolphin hold his breath? How many of the world’s 100 richest people are woman? At what temperature does popcorn pop? The answers are always numbers in this game, which sounds simple enough. But watch out! If your opponents think y..

Bestellen
Ik heb nog nooit Koelkastpoezie
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie - kaartspel Ik heb nog nooitIk heb nog nooit ... is een zot en grappig spel dat rare momenten, gênante situaties en spannende geheimen zal onthullen over jou en je vrienden. Het spel bevat meer dan 200 onverwachte en verbazingwekkende verrassingen en is een geweldige manier om nieuwe en oude vrienden beter te leren kennen. Gegarandeerd een avond vol gelach, fascinerende verhalen en spannende geheimen! Wat je nodig hebt is een groep vrienden en wat wijn, bier ..

Bestellen
Je n'ai jamais Koelkastpoezie
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

Je n'ai jamaisJe n'ai jamais KoelkastpoezieJe n'ai jamais ... est un jeu fou et amusant qui révèlera des moments étranges, des situations embarrassantes et des secrets passionnants sur vous et vos amis. Le jeu propose plus de 200 surprises inattendues et incroyables et est un excellent moyen de faire la connaissance de nouveaux et anciens amis. Une soirée de rire, des histoires fascinantes et des secrets passionnants garantis!Ce qu'il vous faut, c'est un groupe d'amis et du vin, de la bière ou d..

Bestellen
Kaartspel Hou oud ben je echt? Koelkastpoezie
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KaartspelKaartspel Hou oud ben je echt? KoelkastpoezieHet kaartspel Hoe oud ben je echt? is een partygame met meer dan 300 eenvoudige vragen maar toch grappige vragen waardoor je de ware leeftijd van je vrienden zal ontdekken! Geloof dus niet wat er op hun identiteitskaart staat maar maak gebruik van deze kaartjes. Hou je van plezier en veel gelach aan de tafel waag je dan aan dit gezellige familie of vriendenspel en hou je klaar om jouw echte leeftijd onder ogen te zien. Zoek je een gepast..

Bestellen
Kikkerland game arcade retro Kikkerland game arcade retro Sold out
Kikkerland game arcade retro
9,95€ Excl. BTW: 9,95€

KikkerlandKikkerland - game arcade retroDit spel van kikkerland is een echte retro game, kan perfect worden gespeeld worden door jong en ouder. Laat je tablet thuis en probeer eens een ouderwets spelletje te spelen. Een echt retro arcade spel uit mama en papa's tijd en dus geen nieuwe Nintendo Switch. Dit retro spelletje is gebaseerd op de spelcomputers van vroeger, maar dan in een klein formaat. Heel handig om mee te nemen op vakantie, kamp of bij oma en opa. Gaat handig in de handbagage en n..

Sold out
Kikkerland game arcade retro pocket
9,95€ Excl. BTW: 9,95€

KikkerlandKikkerland - game arcade retro pocket met sleutelhangerDit spel van kikkerland is een echte retro game, kan perfect worden gespeeld worden door jong en ouder. Laat je tablet thuis en probeer eens een ouderwets spelletje te spelen. Een echt retro arcade spel uit mama en papa's tijd en dus geen nieuwe Nintendo Switch. Dit retro spelletje is gebaseerd op de spelcomputers van vroeger, maar dan in een klein formaat. Heel handig om mee te nemen op vakantie, kamp of bij oma en opa. Gaat han..

Bestellen
Kikkerland jeu de boules
37,95€ Excl. BTW: 37,95€

KikkerlandKikkerland - jeu de boulesDit Jeu de boules, petanque spel kan perfect worden gespeeld met deze officiële gewicht ballen. Er zijn zoveel variaties op deze game van over de hele wereld dat er niet genoeg ruimte is om ze allemaal te noemen, maar met deze jeu de boules is er pret verzekerd! Let the game begin.Afmeting: 6,3 x 2,7 x 9 cmVerkrijgbaar in een kleinere variant de mini jeu de boules.OP ZOEK NAAR EEN LEUK CADEAU DAN SCOOR JE ZEKER MET DIT JEU DE BOULES - PETANQUE SPEL VAN KIKKE..

Bestellen
Kikkerland knikkers Huckleberry
5,95€ Excl. BTW: 5,95€

KikkerlandKikkerland - knikkers HuckleberryDeze knikkers van kikkerland zijn echt leuke glazen knikkers, net zoals de tijd van toen! Laat je tablet thuis en probeer eens een ouderwets knikkerspel te spelen. Ga ze gerust een nieuwe naam geven, in de tijd van toen heetten de grootste knikkers "bolleketten" en moesten we deze van elkaar "afschieten" Dit kleine formaat knikkers in een zakje is handig om mee te nemen op vakantie, kamp of bij oma en opa. Gaat handig in de handbagage en neemt dus gee..

Bestellen
Kikkerland puzzel 3D dino Apatosaurus in hout
11,95€ Excl. BTW: 11,95€

KikkerlandKikkerland puzzel 3D dino apatosaurus in houtDeze 3D puzzel dino in hout is een puzzel met kleine stukjes die telkens opnieuw in elkaar kan gestoken worden. De 3D of Driedimensionale puzzel dino apatosaurus in hout van Kikkerland zijn de leukste puzzels om je even bezig te kunnen houden of te ontspannen. Puzzelen stimuleert namelijk de fijne motoriek én het concentratievermogen. Wat is zo speciaal aan deze puzzels? De puzzelstukjes zijn met een laser uit het hout gesneden en op die..

Bestellen
Kikkerland puzzel 3D dino Stegosaurus in hout
11,95€ Excl. BTW: 11,95€

KikkerlandKikkerland puzzel 3D dino stegosaurus in houtDeze 3D puzzel dino in hout is een puzzel met kleine stukjes die telkens opnieuw in elkaar kan gestoken worden. De 3D of Driedimensionale puzzel dino stegosaurus in hout van Kikkerland zijn de leukste puzzels om je even bezig te kunnen houden of te ontspannen. Puzzelen stimuleert namelijk de fijne motoriek én het concentratievermogen. Wat is zo speciaal aan deze puzzels? De puzzelstukjes zijn met een laser uit het hout gesneden en op die..

Bestellen
Kikkerland puzzel 3D dino t-rex in hout
11,95€ Excl. BTW: 11,95€

Kikkerland Kikkerland puzzel 3D dino t-rex in houtDeze 3D puzzel dino in hout is een puzzel met kleine stukjes die telkens opnieuw in elkaar kan gestoken worden. De 3D of Driedimensionale puzzel dino t-rex in hout van Kikkerland zijn de leukste puzzels om je even bezig te kunnen houden of te ontspannen. Puzzelen stimuleert namelijk de fijne motoriek én het concentratievermogen. Wat is zo speciaal aan deze puzzels? De puzzelstukjes zijn met een laser uit het hout gesneden en op die manier zi..

Bestellen
Kikkerland puzzel 3D dino Triceratops in hout
11,95€ Excl. BTW: 11,95€

KikkerlandKikkerland puzzel 3D dino triceratops in houtDeze 3D puzzel dino in hout is een puzzel met kleine stukjes die telkens opnieuw in elkaar kan gestoken worden. De 3D of Driedimensionale puzzel dino triceratops in hout van Kikkerland zijn de leukste puzzels om je even bezig te kunnen houden of te ontspannen. Puzzelen stimuleert namelijk de fijne motoriek én het concentratievermogen. Wat is zo speciaal aan deze puzzels? De puzzelstukjes zijn met een laser uit het hout gesneden en op die..

Bestellen
Kikkerland puzzel 3D gorilla in hout
11,95€ Excl. BTW: 11,95€

KikkerlandKikkerland puzzel 3D gorilla in houtDeze 3D puzzel gorilla in hout is een puzzel met kleine stukjes die telkens opnieuw in elkaar kan gestoken worden. De 3D of Driedimensionale puzzel gorilla in hout van Kikkerland zijn de leukste puzzels om je even bezig te kunnen houden of te ontspannen. Puzzelen stimuleert namelijk de fijne motoriek én het concentratievermogen. Wat is zo speciaal aan deze puzzels? De puzzelstukjes zijn met een laser uit het hout gesneden en op die manier zijn ze..

Bestellen
Kikkerland puzzel 3D mammoet in hout
11,95€ Excl. BTW: 11,95€

KikkerlandKikkerland puzzel 3D mammoet in houtDeze 3D puzzel dino in hout is een puzzel met kleine stukjes die telkens opnieuw in elkaar kan gestoken worden. De 3D of Driedimensionale puzzel mammoet in hout van Kikkerland zijn de leukste puzzels om je even bezig te kunnen houden of te ontspannen. Puzzelen stimuleert namelijk de fijne motoriek én het concentratievermogen. Wat is zo speciaal aan deze puzzels? De puzzelstukjes zijn met een laser uit het hout gesneden en op die manier zijn ze ma..

Bestellen
Kikkerland puzzel 3D tijger in hout
11,95€ Excl. BTW: 11,95€

KikkerlandKikkerland puzzel 3D tijger in houtDeze 3D puzzel tijger in hout is een puzzel met kleine stukjes die telkens opnieuw in elkaar kan gestoken worden.De 3D of Driedimensionale puzzel tijger in hout van Kikkerland zijn de leukste puzzels om je even bezig te kunnen houden of te ontspannen. Puzzelen stimuleert namelijk de fijne motoriek én het concentratievermogen. Wat is zo speciaal aan deze puzzels? De puzzelstukjes zijn met een laser uit het hout gesneden en op die manier zijn ze makk..

Bestellen
Kikkerland puzzel 3D uil in hout
11,95€ Excl. BTW: 11,95€

KikkerlandKikkerland puzzel 3D uil in houtDeze 3D puzzel uil in hout is een puzzel met kleine stukjes die telkens opnieuw in elkaar kan gestoken worden. De 3D of Driedimensionale puzzel uil in hout van Kikkerland zijn de leukste puzzels om je even bezig te kunnen houden of te ontspannen. Puzzelen stimuleert namelijk de fijne motoriek én het concentratievermogen. Wat is zo speciaal aan deze puzzels? De puzzelstukjes zijn met een laser uit het hout gesneden en op die manier zijn ze makkelijk i..

Bestellen
Kikkerland tricky tijger spel
7,95€ Excl. BTW: 7,95€

KikkerlandKikkerland - tricky tijger spelDit spel van kikkerland is een hip spelletje, kan perfect worden gespeeld worden door jong en ouder.Het tricky tijger spel is een uitdagend balanceerspel op de rug van een tijger. Leuk en grappig spel dat je niet online speelt maar gewoon aan de tafel, gezellig met enkele vrienden. Het Tricky Tiger spel van Kikkerland is een klein, en handig mee te nemen spel. Neem het mee voor je kinderen naar een feest met de familie. Zo kunnen ze zich makkelijk bezig h..

Bestellen
Koelkastpoezie - Dat had ik moeten weten
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie - Dat had ik moeten wetenDat had ik moeten weten spel kan perfect worden gespeeld tijdens een feestje of diner en is een geschikt spel voor vrienden en familie. Het is een leuk en boeiend spel met meer dan 400 vragen over zaken die je wel echt zou moeten weten. Je krijgt bij dit spel echter geen punten voor goede antwoorden, maar wel minpunten voor foute antwoorden! Het aantal minpunten is gebaseerd op hoe makkelijk de vraag is. Wanneer je een heel erg makkelijke..

Bestellen
Koelkastpoezie - Een gekke wereld kaartenspel
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie - Een gekke wereld kaartenspelEen gekke wereld is een creatief en leuk spel met interessante en uitdagende vragen van over de hele wereld! Gebruik je fantasie, creativiteit en gezond verstand om de juiste antwoorden op de vragen te vinden! Meer dan 50 ongelooflijke verhalen voor een uitdagende en onderhoudende avond met vrienden of familie. Perfect voor iedereen die houdt van creatief denken gecombineerd met veel humor! Reken maar op veel vreemde antwoorden van je..

Bestellen
Koelkastpoezie Ja Nee Misschien kaartspel
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie Ja Nee MisschienZijn gehaktballetjes rond? Kunnen vissen zwemmen? Zijn blaren besmettelijk? Wat is één achterstevoren? Ja, nee, misschien is een superleuk spel met een hoog tempo, waarbij je zo veel mogelijk gekke vragen moet beantwoorden, zonder bepaalde woorden te gebruiken. Het spel bevat meer dan 1100 snelle en gekke vragen die je niet met ja, nee of misschien mag beantwoorden. Daarnaast worden er tijdens het spel woorden toegevoegd die ook niet gebruikt moge..

Bestellen
Koelkastpoezie kaartenspel Feit of Fictie
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie - Kaartenspel Feit of FictieFeit of Fictie? Weet jij het verschil tussen de waarheid of onzin? Is het echt zo dat Saddam Hussein een grote fan was van ABBA en dat 60% van de mensen hun eigen scheet kunnen herkennen in een blinde test? En had men meer dromen in zwart-wit voordat de kleuren TV uitgevonden was? Waarheid of onzin? Dat is precies waar dit spel om draait! Feit of fictie? is een vermakelijk spel met meer dan 400 interessante, grappige, gekke en bizarre ..

Bestellen
Koelkastpoezie kaartenspel Wie in de kamer?
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie Kaartenspel Wie in de kamer?Wie in de kamer is een gemakkelijk en boeiend spel met meer dan 300 gênante, grappige en uitdagende vragen die allemaal starten met Wie in de kamer… Wie in de kamer plast er onder de douche, wie heeft de beste radio-stem en wie bekijkt andermans medicijnkastje? En wie heeft de meeste tijd nodig om een IKEA kast in elkaar te zetten? Weet jij wat andere mensen van jou vinden, hoe ze je zien en hoe je op ze over komt? Weet je zeker dat je ..

Bestellen
Koelkastpoezie kaartspel Durf je?
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie kaartspel Durf je?Waarschijnlijk het meest waanzinnige en opwindendste partygame ooit! Meer dan 100 onverwachte, gênante en leuke vragen en meer dan 100 waanzinnige uitdagingen in één doos. Zou jij een gênant sms'je durven sturen naar de mensen in jouw telefoonboek, persoonlijke en gênante vragen durven beantwoorden of een restaurant opbellen en vragen of er in de toiletten een condoomautomaat staat met mini-condooms? Denk aan de klassieke partygames Waarheid, Du..

Bestellen
Koelkastpoezie kaartspel Meidenavond
21,95€ Excl. BTW: 21,95€

KoelkastpoezieKoelkastpoezie - kaartspel MeidenavondDit meidenavond kaartspel kan perfect worden gespeeld tijdens een feestje of diner en is een geschikt spel voor vrienden en familie. Het is superleuk spel met meer dan 400 vragen voor een geslaagde meidenavond! Leer jezelf en je vrienden beter kennen op een leuke manier. Gegarandeerd veel plezier met gekker verhalen en grappige anekdotes. Ex-partners, roddels, leuke herinneringen en seks passeren de revue.Let the party start en maak er een le..

Bestellen
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 31